Η γιορτή για τις 100 μέρες από την Έναρξη των Μεσογειακών μέσα από 15 φωτογραφίες και βίντεο

Σάββατο, Μάιος 18, 2019 - 11:50μμ

Μία γεύση από την γιορτή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα φιλοξενήσει η Πάτρα σε 100 μέρες πήραν χθες οι Πατρινοί που βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου. Από το πρωί είχαν στηθεί γήπεδα beach soccer με άμμο, μεγάλες εκτυπώσεις φωτογαρφιών, ενώ η σκηνή υποδέχθηκε την Γιούλη Ασημακοπούλου και τους Onirama.

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους χιλιάδες νέους και νέες στην ηλικία και την διάθεση, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της για τον συμβολικό εορτασμό των 100 ημερών από την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης.

Χθες όλη την ημέρα με κορύφωση το βράδυ, στην πλατεία Β. Γεωργίου Α’, δόθηκε η εκκίνηση της συμμετοχής της πόλης, στην προσπάθεια να βάλουμε ξανά την Ελλάδα, ξανά την Πάτρα στο παιχνίδι της ανάληψης και επιτυχούς διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Η Ο.Ε ευχαριστεί ειδικότερα :
- Τους Εθελοντές των Αγώνων
- Τον Ερυθρό Σταυρό
- Την Νάπολη Πατρών
- Τον Δήμο Πατρέων
- Τον Τζίμη Πολίτη
- Την υπέροχη Πατρινή τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου και το συγκρότημα της
- Τους ΟΝΙΡΑΜΑ

100 Days to Go 🎉 Το πάρτι ξεκίνησε με τους Onirama!! #100daystogo #Patras2019 #mbgpatras2019 #beachgames2019 #volunteermbgpatras2019 #Patras #Greece #Mediterranean #Beach #Games #ksana_sto_paixnidi #i_Ellada_KsanastoPaixnidi #i_Patra_KsanastoPaixnidi

Gepostet von II Mediterranean Beach Games, Patras 2019 am Freitag, 17. Mai 2019
ζ
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική