Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε δύο κρούσματα Covid-19!

Σάββατο, Ιούλιος 17, 2021 - 10:36πμ
Η αναμονή στο αεροδρόμιο είχε... αιτία

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη μεγάλη ένταση που προκάλεσε η αποστολή της Γαλατασαράι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» -κατά την άφιξή της στην Ελλάδα τη Δευτέρα (12/07) για το φιλικό με τον Ολυμπιακό- όταν δεν έγιναν δεκτά τα μοριακά τεστ ανίχνευσης της Covid-19 και ζητήθηκαν νέα τεστ απ’ τις ελληνικές αρχές, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή (16/07) πως διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό δύο παίκτες της!

Μετά από το «μπλόκο» των ελληνικών αρχών κι αναμονή δύο ωρών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η τουρκική ομάδα επέστρεψε την περασμένη Δευτέρα (12/07) στην Κωνσταντινούπολη, κάνοντας λόγο για «ασέβεια» απ’ την ελληνική πλευρά κι αναβάλλοντας το προγραμματισμένο για την Τρίτη (13/07) φιλικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η επιμονή των ελληνικών αρχών, ωστόσο, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπειτα απ’ τις σχετικές οδηγίες που είχαν δοθεί, προκειμένου να κάνουν όλα τα μέλη της τουρκικής αποστολής νέα τεστ -διότι δεν «καλύπτονταν» από τις 72 ώρες που είχαν περάσει στα PCR που εμφάνισε η Γαλατασαράι- δικαιώθηκε απόλυτα, καθότι μόλις 96 ώρες αργότερα, οι Τούρκοι ανακοίνωσαν πως είχαν δύο κρούσματα της Covid-19 στο ποδοσφαιρικό τμήμα τους!

«Οι δοκιμές Covid-19 PCR που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Γαλατασαράι, το τεχνικό τιμ, τους υπαλλήλους μας και το διοικητικό προσωπικό έχουν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι δύο από τους παίκτες μας είναι θετικοί. Ήδη έχει εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Γαλατασαράι.

Υποστήριξη: SilkTech