Η φωτογραφία της Αγίου Νικολάου στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Σάββατο, Ιούνιος 29, 2019 - 5:52μμ

Καιρό (θα) είχε να ασχοληθεί η Αμερικανική Πρεσβεία των ΗΠΑ με την Πάτρα.

Το έκανε με αφορμή την παρουσία στην πόλη για προετοιμασία, της ομάδας πόλο του New Triers Aquatic από το Σικάγο. Η αμερικανική ομάδα πόλο αποτελούμενη από 15 έφηβους αθλητές (Κ16) δύο προπονητές και δύο συνοδούς έκανε μακρά προετοιμασία στην Πάτρα, φιλοξενούμενη του ΝΟΠ στο ιδιόκτητο ναυταθλητικό του κέντρο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς».

Βοηθός προπονητή στην αμερικανική ομάδα είναι ο πρώην αθλητής του ΝΟΠ Απόστολος Καραγιάννης, που πλέον ζει και εργάζεται στο Σικάγο και ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο του, ως προπονητής πόλο στο Κολλέγιο του New Trier.

Η αποστολή φωτογραφήθηκε στην Αγίου Νικολάου με φόντο τις σκάλες και αμέσως κοινοποιήθηκε από τη σελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας στο facebook και μάλιστα με επαινετά λόγια:

«New Trier High School's water polo team visited with a U.S. EMBASSY ATHENS cultural affairs officer to discuss the importance of sports diplomacy. Students also learned about the foreign service and U.S.-Greece relations. While in Greece, the team helped celebrate the Patras Nautical Club's 90th anniversary, visited ancient Olympia, and toured the Acropolis».

Υποστήριξη: SilkTech