Η φιλανθρωπική διάσταση του 42ου ποδηλατικού "Γύρου Θυσίας"

Τρίτη, Μάρτιος 12, 2019 - 7:58μμ

Ο Ποδηλατικός Ομιλος Πατρών με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. αφιερώνει τον 42ο αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» στους "Μικρούς Νικητές της Ζωής" και την "Φλόγα" (Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια), προσφέροντας 1,00€ για κάθε αθλητή Μάστερ που θα συμμετάσχει στον αγώνα.

Καλεί όσους θέλουν έστω και με συμβολικό ποσό να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου στο περίπτερο που θα έχει στηθεί από την φλόγα, στην εκκίνηση στην Πάτρα και στις απονομές στα Καλάβρυτα. «Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί και όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη την φλόγα της ελπίδας για όλα τα παιδιά».

Επίσης σε συνεργασία με την Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στα πλαίσια του 42ου αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» θα διεξαχθούν και οι 1οι Πανελλήνιοι αγώνες ποδηλασίας Αστυνομικών στις κατηγορίες Ανδρών και Μάστερ.

Συνδιοργανωτές του 42ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ» είναι η ΠΔΕ (Περιφερειακή ενότητα Αχαΐας) ο Δήμος Καλαβρύτων και ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.
Την όλη αυτή προσπάθεια στηρίζουν για την ώρα οι χορηγοί , ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ GROUP, PROFI AL Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ , BIORACER, 3E και ο Ο.Λ.ΠΑ.

O 42ος Αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ» έχει επιλεγεί ως κριτήριο για την επιλογή των Εθνικών ομάδων δρόμου.
Ο φετινός Γύρος θα διεξαχθεί σε δύο ΕΤΑΠ :
• 24-3-2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 15.00, από την κεντρική πλατεία της Κ. Αχαΐας θα διεξαχθεί η Ατομική Χρονομέτρηση) «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», τιμής ένεκεν στον μεγάλο Πρωταθλητή μας. Στον αγώνα αυτόν θα συμμετάσχουν οι κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων- Παίδων και Γυναικών- Νεανίδων. Εκκίνηση ανά 1 λεπτό ο κάθε αθλητής. Τερματισμός στο χωριό Άρλα.
• 25-3-2019 ημέρα Δευτέρα 42ος Αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ»
1. Ώρα 09.00 Κατηγορίες Μάστερ – Γυναίκες, 80ΚΜ εκκίνηση από πλατεία Γεωργίου τερματισμός Ηρώων (έναντι Ι.Μ. Αγίας Λαύρας).
2. Ώρα 09.15 Κατηγορίες Άνδρες - Έφηβοι 103ΚΜ εκκίνηση από πλατεία Γεωργίου – Αλισός – Ροίτικα – Χαλανδρίτσα – Μάνεσι τερματισμός Ηρώων (έναντι Ι.Μ. Αγίας Λαύρας).

Υποστήριξη: SilkTech