Η εξέλιξη της Σάκκαρη είναι πολύ μεγάλη

Παρασκευή, Ιούνιος 11, 2021 - 10:47πμ
Η Μαρία Σάκκαρη

Η Σάκαρη αποχώρησε βιαστικά από το γήπεδο γεμάτη θυμό αμέσως μετά την ήττα - αποκλεισμό της από την Τσεχα Κεϊτσίκοβα.

Γιατί;; Γιατί γνώριζε ότι είχε η ίδια την ευθύνη αυτού του αποκλεισμού. Είχε θυμο με τον εαυτό της αφού έχασε από δικά της αβίαστα λάθη που δεν τα έκανε στα δυο πρηγούμενα παιχνίδια της που έπαιζε με σαφώς καλύτερες αντιπάλους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τρίτο κρίσιμο τεστ προηγήθηκε 3-1 και 5-3 και όμως χάριζε δικά της game με σερί 4 λαθών και την Κεϊτσίκοβα θεατή...

Ωστόσο, η Σάκαρη είναι πλέον στις κορυφαίες τενιστριες, ικανλη να νικησει οποιαδήποτε αντίπαλο. Η εξέλιξή της είναι πολύ μεγάλη. Ας περιμένουμε: Σύντομα όταν θα διαχειρίζεται σωστά και την ψυχολογία ενός ματς, αντίπαλες σαν τηνΤσέχα θα τις εχει εύκολα.

Τα σετ: 5-7 (το έχασε τζάμπα) 6-4 (το πήρε εύκολα) και 9-7 (έφτασε ακόμη και σε match point αλλά δεν νίκησε).

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρειάστηκε το ματς της χρονιάς και μία απίστευτη “μάχη” σχεδόν 3,5 ωρών για να σταματήσει η ξέφρενη πορεία του “τυφώνα” Σάκκαρη στο φετινό Roland Garros, με τους ίδιους τους διοργανωτές να υποκλίνονται στην κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία έγραψε ιστορία για την Ελλάδα ήδη με την πρόκρισή της στα ημιτελικά του φημισμένου γαλλικού Γκραν Σλαμ, αλλά η “μονομαχία” της και σε αυτόν κόντρα στην Κρεϊτσίκοβα θα μείνει αξέχαστη.

Είναι χαρακτηριστικές οι αναρτήσεις του Roland Garros στο twitter μετά το τέλος του αγώνα, όπου γίνεται λόγος για την “πολεμίστρια” Σάκκαρη, ενώ την αποχαιρετούν με την ατάκα “απίστευτα πράγματα, Μαρία”.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε μία απίστευτη παράσταση στο Roland Garros μαζί με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, με τις δύο αθλήτριες να "παλεύουν" μέχρι και τον τελευταίο πόντο για την πρόκριση στον τελικό.Ο ημιτελικός τους είναι βέβαιο ότι θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στο φημισμένο γαλλικό Γκραν Σλαμ, ενώ ήταν με διαφορά ο αγώνας της χρονιάς στο συγκεκριμένο τουρνουά.Η Κρεϊτσίκοβα χρειάστηκε πάνω από 3 ώρες και 9 νικηφόρα γκέιμ στο τρίτο σετ για να "λυγίσει" την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και να την αποκλείσει από τη συνέχεια του Roland Garros. Το ματς ήταν πραγματικά απολαυστικό, όπως και τα highlights του.

Υποστήριξη: SilkTech