Η Εθνική πόλο νέων γυναικών 23-3 τη Γερμανία

Τρίτη, Οκτώβριος 12, 2021 - 3:05μμ

Με το μυαλό - από το βράδυ της Δευτέρας και ύστερα - στον ημιτελικό της Παρασκευής, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων γυναικών επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία - όπως αναμενόταν - της Γερμανίας (23-3) στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του πρώτου ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στην πόλη Νετάνια του Ισραήλ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θεωρείται η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης, μαζί με την Ρωσία, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπορέσει να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και ακόμη καλύτερα μία θέση στον τελικό του Σαββάτου.

Η Εθνική ομάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και θα αγωνιστεί την Πέμπτη το απόγευμα (16.00) απέναντι στην νικήτρια του ζευγαριού Σερβία – Βραζιλία. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Εθνική ομάδα θα επικρατήσει στον αγώνα της Πέμπτης (προημιτελικά) και θα αγωνιστεί την Παρασκευή στον ημιτελικό (17.30) με μία από τις Ισπανία, Ολλανδία ή Ουγγαρία.

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική ομάδα είχε κερδίσει την Ιταλία την Κυριακή με 12-6 και την Σλοβακία την Δευτέρα με 32-7.

Ουδείς μπορεί να σχολιάσει το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία. Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης, έκανε μία καλή προπόνηση και δόθηκε η ευκαιρία στις ομοσπονδιακές προπονήτριες Αλεξία Καμμένου και Ευτυχία Καραγιάννη να δοκιμάσουν όλες τις αθλήτριες και πολλά συστήματα τακτικής για την συνέχεια της διοργάνωσης. Σκόραραν όλα τα κορίτσια εκτός από τις τερματοφύλακες και την Τορνάρου.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 5-1, 7-1, 5-1 (23-3)

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου - Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 1, Φουντωτού 1, Σιούτη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου 2, Νίνου 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κατσιμπρή 1, Μπιτσάκου 2, Κοντονή 2, Τορνάρου, Καρύτσα.

Υποστήριξη: SilkTech