Η Εθνική Κορασίδων παρέμεινε στην League Α

Τετάρτη, Οκτώβριος 13, 2021 - 9:05πμ
Παρέμεινε στην League Α

Μόνο νίκη ήθελε η Εθνική Κορασίδων κόντρα στην Ελβετία για να παραμείνει στην League Α και τα κατάφερε! Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε 2-1 της αντιπάλου της στο Παπαχαραλάμπειο και συνεχίζει την προσπάθειά για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WU17 2021-22.

Το πρώτο γκολ πέτυχε η Νικόλ Λαζαράκη στο 26΄ από πάσα της Καρυπίδη, η οποία ήταν η σκόρερ του νικητήριου γκολ της Εθνικής (78΄). Είχε ισοφαρίσει για την Ελβετία η Μπένι στο 67΄.

Η Εθνική Κορασίδων τερμάτισε τρίτη, αφήνοντας στην τέταρτη θέση την Eλβετία που υποβιβάζεται στη League B. Ετσι, θα αγωνιστεί σε έναν από τους επτά ομίλους της επόμενης φάσης της League A και θα δικδικήσει θέση στα τελικά!

ΕΛΛΑΔΑ: Γρίβα, Σραγιώτη, Κουκουλάκη (6΄ Βενιαμμίν), Τσαρούχα, Χαλατσογιάννη, Κωστοπούλου, Νταρζανού, Καρυπίδη, Μπέου, Ραπάνη, Λαζαράκη.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χέκινγκ, Κρίστεν (75΄ Μπούχερ), Τραμετζάνι, Κναπ, Μπέργκε (63΄ Κλάους), Λουγιέ, Ποτιέ, Ίβελι (71΄ Μένγκερ), Γουάντελερ, Μπένι, Τοριεγιό.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Αυστρία και Δανία που είχαν εξασφαλίσει την παραμονή στη League A αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Πηγή:Πελοπόννησος

Υποστήριξη: SilkTech