Η ΕΣΠΕΠ για το ανδρικό βόλεϊ της Πάτρας

Σάββατο, Ιούλιος 25, 2020 - 10:30πμ

Με ανακοίνωση της ΕΣΠΕΠ, που υπογράφει ο πρόεδρος Θόδωρος Κανελλόπουλος, έγινε γνωστό πως ξεκινούν πρωτοβουλίες για να βγει από το τέλμα το πατρινό ανδρικό βόλεϊ.

Διαβάζουμε σχετικά στην ανακοίνωση:

"Είναι γνωστό σ' όλους, το πρόβλημα και η πολεμική που αντιμετωπίζει το Ανδρικό Βόλεϊ.

Η ΕΣΠΕΠ θέλοντας να προσεγγίσει τα προβλήματα και τις αδυναμίες που εκδηλώνονται ξεκινά μια Δημοσιογραφική έρευνα, τόσο προς τα Σωματεία της Πελοποννήσου που αναπτύσσουν ή προσπαθούν να αναπτύξουν τμήματα ανδρών, όσο σε παράγοντες (νυν και τέως), προπονητές και αθλητές (εν' ενεργεία και παλαίμαχοι).
Η έρευνα θα γίνεται με την αποστολή των απαντήσεων σε ερωτηματολόγιο που θα αναρτηθεί στις σελίδες της Ένωσης και το οποίο θα αναρτάται στον επίσημο ιστότοπο της ΕΣΠΕΠ.
Σκοπός μας είναι να πραγματοποιηθεί ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος, εν' ενόψει ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, με Θέμα την «Αναγέννηση του Ανδρικού Βόλεϊ» και όχι με άναρχες κραυγές στα Fb.
Στόχος μας είναι να αναζητήσουμε λύσεις ή νέα μοντέλα λειτουργίας, να καταγράψουμε τους προβληματισμούς και βεβαίως να εντοπίσουμε σε ποιους τομείς και με ποιούς τρόπους ως ΕΣΠΕΠ θα μπορούσε να παρέμβει για την πλήρη ανάπτυξη του αθλήματος.
Το επόμενο διάστημα έχω προγραμματίσει συνάντηση, με εκπροσώπους του Δ.Σ. του ΠΑΣΑΠ, για την ανταλλαγή απόψεων και καθορισμού ενός πλάνου πενταετίας.
Παράλληλα οφείλω σαν πρόεδρος να αναδείξω, την προσπάθεια που κάνει μια παρέα αθλητών με την ομάδα του Σείριου Ροϊτίκων, παρόλο που προέρχονται από άλλα αθλήματα.
Μια προσπάθεια που κάποιοι δυστυχώς προσπάθησαν, με κάθε τρόπο να εμποδίσουν αντί να την επαινέσουν και να αποτελέσει παράδειγμά προς μίμηση.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Πρόεδρος ΕΣΠΕΠ".

Υποστήριξη: SilkTech