Η ΕΣΚΑ-Η προσκαλεί σε εθελοντική αιμοδοσία

Σάββατο, Απρίλιος 4, 2020 - 4:03μμ

Η ανάγκη για προϊόντα αίματος εν μέσω πανδημίας είναι τεράστια. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε η ανάγκη σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα είναι πολύ μεγάλη.

Ο χώρος του αθλητισμού, κύριος εκφραστής του υγιεινού τρόπου ζωής, πρέπει να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ε.Ο.Κ. μετά την πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, καλεί όλους τους φορείς του αθλήματος ( Παράγοντες – Σωματεία – Αθλητές – Προπονητές –Διαιτητές – Κριτές – Δημοσιογράφους – Φιλάθλους κ.λ.π. ) να ενισχύσουν την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα και ταυτόχρονα να στείλουμε μηνύματα ενότητας και αλληλεγγύης.

Κινητή μονάδα Αιμοδοσίας θα βρίσκεται καθημερινά στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη 16-04-2020, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατο-Κύριακων. Οι ώρες που θα μπορούμε να δώσουμε Αίμα είναι: 09.30 – 13.30 Καθημερινά & 17.30 – 20.30 τα απογεύματα της Τρίτης –Πέμπτης και Παρασκευής.Ας γίνουμε εθελοντές Αιμοδότες
Ας προσφέρουμε το δώρο της Ζωής.

Υποστήριξη: SilkTech