Η ΕΟΚ σχεδιάζει αλλαγή ημερομηνίας στο F4 του Κυπέλλου μπάσκετ

Τρίτη, Ιανουάριος 11, 2022 - 12:00μμ
Έρχονται ανακοινώσεις

Το πρώτο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 18 χρόνια οδεύει προς μετάθεση σε άλλη ημερομηνία, καθώς υπάρχει η επιθυμία στην ΕΟΚ να είναι μια γιορτή για τον κόσμο και να μη διεξαχθεί με 1000 άτομα.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος και οι συνεργάτες του λοιπόν έχουν βάλει στο τραπέζι το θέμα της μετάθεσης του σε μια ημερομηνία, συμβατή φυσικά με τις υποχρεώσεις των τεσσάρων φιναλίστ. Η αρχική πρόταση για μεταφορά της διοργάνωσης τον Μάιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς θα υπάρξει πρόβλημα με τον Ολυμπιακό αν προκριθεί στο Final 4 της Ευρωλίγκας.
Έτσι, γίνονται συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να διεξαχθεί το Κύπελλο Ελλάδας με κόσμο και όχι μεταξύ συγγενών και φίλων, τον Φεβρουάριο.
Υπενθυμίζεται πως στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ήδη προκριθεί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ενώ μία θέση διεκδικούν Προμηθέας και ΠΑΟΚ και λόγω των περιορισμών της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα από την κυβέρνηση, αν δεν αλλάξει κάτι, στα Δύο Αοράκια θα πρέπει να βρίσκονται μόνο 1000 άτομα.

Υποστήριξη: SilkTech