Η Έλενα Καγιαλή στις γυναίκες της ΕΑΠ

Κυριακή, Ιούνιος 30, 2019 - 9:50μμ

Η Έλενα Καγιαλή θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μητρόπουλο στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ. Η έμπειρη προπονήτρια αποχώρησε από τον Αίολο Αγυιάς για αναλάβει τις «μελανόλευκες» που έχουν στόχο των πρωταθλητισμό και τη φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«H Διοίκηση της ΕΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια, Έλενα Καγιαλή, η οποία αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου.

Η γνωστή προπονήτρια που παράλληλα έχει διαγράψει και μία λαμπρή πορεία ως αθλήτρια στο βόλεϊ, με την εμπειρία και τις γνώσεις της θα προσδώσει νέα δυναμική στη γυναικεία ομάδα, η οποία κοιτά… ψηλά.

Η νέα αγωνιστική περίοδος είναι βέβαιο πως ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού ήδη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ έθεσε στέρεες βάσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Η νέα προπονήτρια σε συνεργασία με τις παίκτριες και έχοντας πάντα την υποστήριξη της Διοίκησης θα προχωρήσει στον απαιτούμενο σχεδιασμό, ο οποίος και θα υλοποιηθεί τη νέα περίοδο μέσα από σκληρή και εντατική δουλειά».

Νωρίτερα η ΕΑΠ είχε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με  τον Γιώργο Μητρόπουλο. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της ΕΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργο Μητρόπουλο.

Η Διοίκηση επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Μητρόπουλο για την προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας μας και του εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία έχει ανοδική πορεία».

Υποστήριξη: SilkTech