Η δυνατή ομάδα του αθλητισμού στηρίζει Ρώρο

Παρασκευή, Απρίλιος 12, 2019 - 10:41πμ

Τρεις άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τον αθλητισμό από διαφορετικές θέσεις, αλλά με κοινό όραμα και στόχο, να μπει η Πάτρα στην… κούρσα των αθλητικών εξελίξεων συστρατεύονται  με την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Γιώργο Ρώρο.

Πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, θρύλο της «Παναχαϊκής», Πέτρο Λεβεντάκο, τον παλαιό αθλητή και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστα Ντάσιο και τον επίσης, παλαιό αθλητή, νυν δημοτικό σύμβουλο και υπεύθυνο της Αθλητικής Επιτροπής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, οι οποίοι εξηγούν τους λόγους που στηρίζουν τον Γιώργο Ρώρο.

Πέτρος Λεβεντάκος: Μας πληγώνει η στασιμότητα

Ο Πέτρος Λεβεντάκος δήλωσε «αποφάσισα να στηρίξω τον Γιώργο Ρώρο και να θέσω υποψηφιότητα με την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για την πόλη του και δικαιούται να έχει μία ευκαιρία στο Δήμο. Έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά δυστυχώς πικράθηκα. Μετά από μία μακρά διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού στην Πάτρα, έχω πλέον ανάγκη από φίλους και πάνω απ’ όλα από αξιόλογους ανθρώπους. Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Πάτρα με πληγώνει. Άνθρωποι άσχετοι με τον αθλητισμό ασχολούνται χωρίς αποτέλεσμα. Ειδικά το ποδόσφαιρο το σέρνουν στο γκρεμό, αγνοώντας την ιστορία του. Ο Δαβουρλής, εγώ και πολλοί άλλοι ζήσαμε μέσα στα γήπεδα. Πιστεύουν ενδεχομένως ότι επειδή ήμασταν ποδοσφαιριστές τρώμε κουτόχορτο.  Ήλθε η ΩΡΑ να φύγουν για να αφήσουν όσους μπορούν και θέλουν να πάμε το ποδόσφαιρο πάλι ψηλά».

Κώστας Ντάσιος: Οφείλουμε να είμαστε παρόντες

Ο Κώστας Ντάσιος, σχολίασε «είμαι από τους ανθρώπους που έχω ως αρχή ότι πρέπει κάθε μέρα να αποδεικνύουμε ότι «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος» και το λέω αυτό, γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο Γεν. Γραμματέας, κ. Βασιλειάδης απέδειξε εμπράκτως τη στήριξή του στον τοπικό αθλητισμό και στην ΕΠΣ Αχαΐας. Ήταν εκείνος που δρομολόγησε τις διαδικασίες για να επιστρέψει η Παναχαϊκή στα σαλόνια της Β’ Εθνικής, έθεσε σε προτεραιότητα το γήπεδο των Προσφυγικών εξασφαλίζοντας πίστωση 250.000 ευρώ και σύντομα το έργο ξεκινά καθώς ξεμπλοκάρει μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, εξασφάλισε πιστώσεις για έργα για τα οποία καταθέσαμε μελέτες, όπως η ανακατασκευή του «Κάνιστρα», η αλλαγή του τάπητα στο γήπεδο Αβύθου, η κατασκευή των αποδυτηρίων στο γήπεδο του «Πλαστήρα», κ.α. Ο Γιώργος Ρώρος ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων έχει τη στήριξη της κυβέρνησης, ενώ πιστεύουμε στις δυνατότητες και ικανότητές του, τις οποίες άλλωστε έχει αποδείξει και μέσω της πολυετούς ενασχόλησής του στον ευαίσθητο χώρο του εμπορίου. Θέτω κι εγώ τις δυνάμεις μου στον κοινό αγώνα για να αλλάξει η Πάτρα».

Ηλίας Γρηγόρης: Να σηκωθεί η Πάτρα από τον… πάγκο

Ο Ηλίας Γρηγόρης δήλωσε «η υποψηφιότητα Ρώρου έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα και θα κάνει τη διαφορά στο Δήμο Πατρέων, ο οποίος δυστυχώς, διοικείται από κακούς διαχειριστές και από έναν Δήμαρχο ο οποίος έχει αφήσει την πόλη στον… πάγκο…

Κι όλα αυτά, ενώ είχε ευνοϊκή μεταχείριση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι Δήμοι, παρά τις ασφυκτικές μνημονιακές δεσμεύσεις.  Ο κ. Πελετίδης αποκρύπτει ότι έλαβε από την κυβέρνηση 100 εκατ. ευρώ. Αποκρύπτει ότι εξαιτίας της ανεπάρκειάς του δεν αξιοποίησε ούτε ένα ευρώ από τα 50 εκατ. του προγράμματος Φιλόδημος Ι που αφορούσαν στην αναβάθμιση χλοοτάπητα σε γήπεδα. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν. Στηρίζουμε τον Γιώργο Ρώρο γιατί και θέλει και μπορεί. Έχει τη στήριξη της κυβέρνησης και θα προσφέρει στην πόλη του, όπως άλλωστε έκανε όλα αυτά τα χρόνια και στον εμπορικό κόσμο. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι ο Γιώργος Ρώρος έχει την ικανότητα να συνθέτει και να πιστεύει στις προγραμματικές συγκλίσεις και συνέργειες, οι οποίες είναι καταλυτικές από την επόμενη ημέρα των εκλογών, αφού πλέον τη διοίκηση του Δήμου θα κληθούν να αναλάβουν περισσότεροι των δύο συνδυασμών».

Υποστήριξη: SilkTech