Η Δύναμη πρωτοπορεί με ένα σημαντικό σεμινάριο

Τρίτη, Ιούλιος 2, 2019 - 7:11μμ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ, πρωτοπορώντας για ακόμα μια φορά, παρουσιάζει το αγωνιστικό σεμινάριο PATRAS TAEKWONDO SEMINAR στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο ''Δ. Τόφαλος'', με προσκεκλημένο και επικεφαλής προπονητή του τον Jelle Vicca.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου θα βρεθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το τριήμερο 5-6-7 Ιουλίου στην Πάτρα μαζί με 17μελή αποστολή αθλητών για ένα δυνατό σεμινάριο taekwondo.

Η διοργάνωση αυτή θα αποτελέσει ένα αθλητικό γεγονός ξεχωριστής σημασίας για την πόλη καθώς κορυφαίοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα θα επισκεφθούν την Πάτρα με σκοπό να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του βέλγικου προπονητικού team, ανεβάζοντας το επίπεδο του ελληνικού taekwondo και παράλληλα αναδεικνύοντας ταλαντούχα ελληνόπουλα, τους πρωταθλητές τού αύριο.

Από τη διοργάνωση δε θα μπορούσαν να λείπουν ηχηρά ονόματα του εγχωρίου τάε κβον ντο όπως ο δικός μας πατρινός Αργύρης Σοφοτάσιος - Πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων στην κατηγορία των -68 κιλών, η Φανή Τζέλη - χάλκινη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Νέων 2017/ χάλκινη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo Νέων 2017 / τρίτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεολαίας του 2018, ο Παύλος Λιότσος- χάλκινος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών (Deaflympics) 2017, καθώς και πολλοί πανελληνιονίκες.

Ενδεικτικό του υψηλού επιπέδου του σεμιναρίου είναι πως αγωνιστικές ομάδες από την Κύπρο και τη Νορβηγία καθώς και η βέλγικη KEUMGANG, θα βρεθούν στην Πάτρα για να συμμετάσχουν στο αγωνιστικό τριήμερο, προσδίδοντας χαρακτήρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αποδεικνύεται για μια φορά το υψηλό επίπεδο και τα αυστηρά στάνταρ του πατρινού σωματείου τα οποία το έχουν κάνει να πρωταγωνιστεί σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Υποστήριξη: SilkTech