Η δωρεά στον ΝΟΠ και ο Απόστολος Καραγιάννης (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Σεπτέμβριος 18, 2021 - 9:01πμ
Ιδού το δώρο

Το καλοκαίρι του 2019 η ομάδα πόλο New Trier Aquatics από το Σικάγο των ΗΠΑ έκανε κοινή προετοιμασία με τις ομάδες του ΝΟΠ στο ναυταθλητικό του κέντρο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς».

Πέραν της αθλητικής προετοιμασίας, οι νεαροί αθλητές επισκέφτηκαν την Ολυμπία, την Ακρόπολη και συναντήθηκαν με αξιωματούχους της Αμερικανικής πρεσβείας.

Με πρωτοβουλία του παλιού πολίστα του ΝΟΠ και νυν βοηθού προπονητή της New Trier Aquatics, Απόστολου Καραγιάννη, οι νεαροί αθλητές ως ανταπόδοση της φιλοξενίας θέλησαν να κάνουν ένα δώρο στον Όμιλο. Η κακή συγκυρία της πανδημίας καθυστέρησε τις διαδικασίες, φέτος όμως τον Ιούνιο ήρθε η ώρα που ο ΝΟΠ παρέλαβε έναν ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων.

«Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε για την ευγενική χειρονομία και σας περιμένουμε το συντομότερο ξανά στη χώρα μας και στο στο κολυμβητήριο μας, να προπονηθούμε και να διασκεδάσουμε!
Απόστολε, σε ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία σου!
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους αθλητές, τους προπονητές καθώς και όλη την ομάδα New Trier Aquatics για την πολύ σημαντική δωρεά ενός ηλεκτρονικού πίνακα αποτελεσμάτων για το κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΝΟΠ.

Υποστήριξη: SilkTech