Η δικαίωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. και η επιτυχία των αγώνων

Παρασκευή, Ιούνιος 11, 2021 - 6:00μμ
Σπουδαίες επιδόσεις στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Ολοκληρώθηκε ένα άκρως επιτυχημένο τετραήμερο Πανελληνίων Αγώνων Στίβου που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο του Δήμου Πατρέων.

Όλα εξελίχθηκαν όπως είχαν σχεδιαστεί από τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ Β.Π. και τους συνεργάτες μας – υποστηρικτές μας (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ) και η πόλη της Πάτρας υποδέχτηκε 1000 περίπου αθλητές και αθλήτριες που μαζί με τους προπονητές, τους συνοδούς και πολλούς συγγενείς αθλητών έφτασαν την επισκεψιμότητα της πόλης στα 2000 άτομα.

Πλημμύρισε, όχι μόνο το Στάδιο από τις όμορφες αθλητικές παρουσίες ολόκληρης της χώρας, τον ευγενικό συναγωνισμό και τις καταπληκτικές επιδόσεις, αλλά και η πόλη της Πάτρας που κατακλείστηκε από επισκέπτες στις ξενοδοχειακές μονάδες, τους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφίας Σακοράφα που στο περιθώριο των αγώνων είχε επαφές με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αντιπεριφερειάρχες: κ.κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, Φωκίωνα Ζαΐμη, Δημήτριο Νικολακόπουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Ανδρέα Φίλια) με θετικά αποτελέσματα αφού η Περιφέρεια διάκειται με ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των δράσεων που αφορούν τον αθλητισμό στην περιοχή μας και θα επηρεάσουν τους τομείς του αθλητικού τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα.

Η Πρόεδρος είχε επίσης μακρά συνομιλία με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Τάκη Πετρόπουλο που συζήτησαν διεξοδικά τις ενέργειες του Δήμου για τη διατήρηση σε άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, για το οποίο όλοι οι επισκέπτες (αθλητές/τριες, προπονητές, συνοδοί) μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την αρτιότητα, την καταλληλόλητα και την ιδιαίτερα υψηλή φιλοξενία που συνάντησαν για μια ακόμα φορά στο Στάδιο.

Από πλευρά επιδόσεων όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το σύνολο των αθλητών/τριών που αγωνίστηκαν αναδεικνύοντας την ανοδική πορεία και το ευοίωνο μέλλον του Στίβου στην Ελλάδα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι σε αυτό το πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους όλα σχεδόν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και πολλοί παλιοί γνωστοί πρωταθλητές τους οποίους και ευχαριστούμε γιατί έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στις κερκίδες του Σταδίου.

Από πλευράς ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. να επισημάνουμε την ικανοποιητική συμμετοχή των αθλητών  στο τετραήμερο των Πανελληνίων Αγώνων κατακτώντας 12 (δώδεκα) συνολικά μετάλλια και πολλά πλασαρίσματα σε τελικούς διαφόρων αγωνισμάτων.

Η  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους θεσμικούς παράγοντες που αγκάλιασαν και στήριξαν μια ακόμα φορά το 6ο συνεχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα  και ευελπιστεί σε νέες προκλήσεις υψηλότερου επιπέδου αγώνων στο μέλλον.

Αποδίδει δε τα εύσημα στον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Β.Π. για το άψογο αποτέλεσμα των κρίσεων τους στους αγώνες, στους εργαζόμενους του Σταδίου και στους συνεργάτες μας για την ομαλή και συγχρονισμένη τέλεση των αγώνων, τους γιατρούς, τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, το ΕΚΑΒ, τον ΕΟΔΥ και όλους όσους ενεπλάκησαν στην τελική εικόνα της διοργάνωσης που μας κάνει υπερήφανους αφού τα πάντα εξελίχθηκαν με άριστους ρυθμούς χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Κ23 - ΣΥΝΘΕΤΑ Κ23 & Κ18

ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ : (4 χρυσά, 2 αργυρά, 6 χάλκινα)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ
• ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, 1η θέση Επί Κοντώ 5.55
• ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3η θέση στα 5.000μ. ΑΝΔΡΩΝ με 14:25.87
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-23 & ΣΥΝΘΕΤΩΝ
• ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, 1η θέση Έπαθλο Κ23 με 5.096 βαθμούς
• ΟΡΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 1η θέση 4Χ400 Κ23 με 3:21. 13
• ΜΠΕΛΕΖΙΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 1η θέση 4Χ400 Κ23 με 3:21. 13
• ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑ Σ 1η θέση 4Χ400 Κ23 με 3:21. 13
• ΑΡΓΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 1η θέση 4Χ400 Κ23 με 3:21. 13
• ΠΟΙΡΑΖΙΔΗ ΝΙΚΟΛΙΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ 2η θέση Έπαθλο Κ23 με 4.822
• ΑΝΔΡΕΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΟΠ ΚΟΥΡΟΣ 2η θέση Μήκος Κ23 με 7.29
• ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ 3η θέση Δέκαθλο Κ23 με 5.804 βαθμούς
• ΚΑΊΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΟΠ ΚΟΥΡΟΣ 3η θέση Ύψος Κ23 με 1.98
• ΝΤΟΥΛΑΠΣΗ – ΤΕΙΒΕΝ ΔΑΦΝΗ ΑΟΠ ΚΟΥΡΟΣ 3η θέση Τριπλούν Κ23 με 12.50
• ΓΙΑΝΝΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ 3η θέση 100μ. Εμπ. Κ23 με 14.74
• ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3η θέση στα 5.000μ. Κ23 με 14:54.08
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΘΕΤΩΝ Κ-18
• ΤΣΑΜΠΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΠΥΡΓΟΥ 1η θέση Δέκαθλο Κ18 με 6.236 βαθμούς

Υποστήριξη: SilkTech