Η Δέσποινα Μουρτά 14η με την 4Χ400μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Παρασκευή, Αύγουστος 19, 2022 - 1:15μμ
Η Δέσποινα Μουρτά

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το πρωί της Παρασκευής στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου, εκεί όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ανδρών - γυναικών, η Εθνική μας ομάδα στα 4Χ400μ. γυναικών.

Τερμάτισε 7η στην 2η προκριματική σειρά, με 3.33.33 που είναι η καλύτερη φετινή επίδοσή. Συνολικά ήταν 14η και έμεινε εκτός τελικού.

Ετρεξαν η Πολίτη, η Φέρρα, η Γναφάκη και η πατρινή πρωταθλήτρια της Ολυμπιάδας, Δεσποινα Μουρτά, στην 3η της συμμετοχή στη διοργάνωση (2016, 2018, 2022).

Εκανε τιν 2ο καλύτερο χρόνο από τις 4

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας επικοντιστής με ποστάρισμά του στα social media έκανε γνωστό πως σταματά για λίγο καιρό από τους αγώνες για να βοηθήσει την ψυχική του υγεία.
«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστην κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.
Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.
Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.
Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», έγραψε.

Υποστήριξη: SilkTech