Η αποστολή της Παναχαϊκής για τα δύο παιχνίδια της Κρήτης

Τρίτη, Φεβρουάριος 16, 2021 - 3:32μμ

Για την Κρήτη αναχώρησε σήμερα Τρίτη (16/2) η Παναχαϊκή, όπου θα παραμείνει και μέχρι το Σάββατο, για τα δύο σερί παιχνίδια που έχει στο νησί, αρχής γενομένης από το αυριανό (17/2) με τα Χανιά στα Περιβόλια για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Ακολουθεί σε τρεις μέρες ο Σαββατιάτικος αγώνας (20/2) με τον εξαιρετικά ανεβασμένο Εργοτέλη στο Παγκρήτιο κι έτσι οι «κοκκινόμαυρη» αποστολή αναχώρησε και για τους δύο αγώνες από σήμερα.

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα στο γήπεδο της Αγυιάς, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Κρήτη.

Στην αποστολή όπως είναι φυσιολογικό συμμετέχουν τρεις τερματοφύλακες και μετά την απουσία του Ορέστη Μένκα, θα ακολουθήσει για πρώτη φορά ο Μικές, ενώ επιστρέφει μετά από καιρό ο Θύμιος Αργυρόπουλος, αλλά και μετά από διάστημα μίας αγωνιστικής ο Πλιάτσικας, ο οποίος είχε αποκομίσει τραυματισμό στο παιχνίδι με τη Δόξα στη Δράμα.

Στην ίδια αναμέτρηση χτύπησε και ο Κουσκουνάς, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Κρήτη και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με την Ξάνθη στην Αγυιά, ενώ θα απουσιάσει και ο Τζέιμς Σταμόπουλος, ο οποίος ένιωσε μία ενόχληση στην προθέρμανση της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και δεν προλάβαινε την αναμέτρηση με τα Χανιά, ενώ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι τιμωρημένος.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Κρήτη για τις δύο αναμετρήσεις: Κολοβούρης, Σούλης, Μικές, Αποστολόπουλος, Πάνος, Λαρρέα, Πλιάτσικας, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Μουστακόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Γιούσης, Τσερούτι, Μασούρας, Αραβίδης, Μπελεζάκης, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Αργυρόπουλος, Κόκας.

Υποστήριξη: SilkTech