Η αναβάθμιση της αίθουσας πυγμαχίας της ΕΑΠ και μία μεγάλη εκκρεμότητα

Τρίτη, Ιανουάριος 30, 2018 - 10:44μμ

Πραγματικά απαραίτητη ήταν η -γενναία μάλιστα- επέμβαση που έγινε στην αίθουσα πυγμαχίας στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ, κάτω από τις κερκίδες.
Είχαμε το βάψιμο στους τοίχους, που αντιμετώπιζαν πρόβλημα υγρασίας και γενικότερα τον εξωραϊσμό του χώρου, που ανέδειξε τη μισή αφρόκρεμα της πατραϊκής πυγμαχίας!
Ο καλαίσθητος πια χώρος, χάρη στο προσωπικό ενδιαφέρον του προπονητή Γιάννη Χαζάπη και της διοίκησης του συλλόγου, είναι πια αντάξιος της προσπάθειας που γίνεται για να επιστρέψει η ΕΑΠ εκεί που αξίζει. Και τα μετάλλια του 2017, αυτό ακριβώς πιστοποιούν!
Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα. Δεν είδαμε πουθενά στον χώρο, τον πίνακα με τους πρωταθλητές Ελλάδας που έχει αναδείξει η ΕΑΠ. Ήταν εκεί, μπροστά στην είσοδο της αίθουσας για πολλά χρόνια. Και κατά χρονολογική σειρά περιείχε (και συμπληρωνόταν κάθε φορά) τα ονόματα όλων όσοι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο ανδρών Α' κατηγορίας και στέφθηκαν δηλαδή πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο πίνακας, θέλουμε να πιστεύουμε, απομακρύνθηκε στο πλαίσιο των εργασιών και πως άμεσα θα επανατοποθετηθεί. Δεν γίνεται να λείπει από την αίθουσα της ΕΑΠ, η λίστα με τους Γαλανούς, τους Σολωμούς, τους Θεριανούς, τους Λαζαρίδηδες και όλους αυτούς που έμαθαν την Πάτρα μποξ.
Ειδικά δε από τη στιγμή που ο νυν προπονητής της ΕΑΠ, ο Γιάννης Χαζάπης, είναι ο 14ος στη λίστα. Θα πέσουν οι φρεσκοβαμμένοι τοίχοι να μας πλακώσουν!
Και μάλλον έτσι είναι τα πράγματα, αφού από τη διοίκηση της ΕΑΠ γνωστοποιήθηκε πως ο πίνακας απομακρύνθηκε λόγω εργασιών στον τοίχο και πως επίκειται η «αποκατάσταση».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech