Η αναγκαστική απραξία της Ακαδημίας των Σπορ

Πέμπτη, Φεβρουάριος 14, 2019 - 6:34μμ
Ο Δημήτρης Βύρλος

Αγωνιστική απραξία και αυτό το Σαββάτο για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων έχει ρεπό.

Μάλιστα με την παραίτηση του Έσπερου Καλλιθέας την προηγούμενη αγωνιστική που δεν ήρθε στην Πάτρα και ο αγώνας κατοχυρώθηκε στα χαρτιά με σκορ 10-0 (α.α.), το πρόβλημα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της Πατρινής ομάδος γίνεται ακόμη μεγαλύτερο λόγω της αποχής από τους αγώνες.

Ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει τους αθλητές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, για αυτό τον λόγο την Πέμπτη (14/2) η Ακαδημία πήγε στο Λουτράκι, γιαε φιλικό παιχνίδι τον τοπικό Ποσειδώνα, ομάδα Α2 εθνικής κατηγορίας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα που διεκδικεί την είσοδό του στην 4αδα για τα πλεί – οφς ανόδου στην Α1 κατηγορία.

Ο πίβοτ της Ακαδημίας των Σπορ Δημήτρης Βύρλος είπε σχεετικά:
"Ισως ήταν ο καλύτερος τρόπος να μείνει η ομάδα μας σε υψηλά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης και να μην χάσουμε τους ρυθμούς μας. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη για εμάς μιας και ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, εκτός έδρας μάλιστα, αυτό της ερχόμενης εβδομάδος στην ΑΕΚ Βύρωνα και για την προ τελευταία αγωνιστική στον Πολυνίκη Ναυπλίου".

Υποστήριξη: SilkTech