Η Αμφιτρίτη άνοιξε πανιά για νέες θάλασσες

Κυριακή, Δεκέμβριος 29, 2019 - 10:33μμ

Η ιστιοπλοϊκή αγωνιστική χρόνια για το σκάφος ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΩΝ μετά από μια κουραστική και επίπονη αγωνιστική περίοδο εντός και εκτός περιφέρειας της Πάτρας έφτασε στο τέλος της.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, η αγωνιστική ομάδα έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της όταν από αρχές Απριλίου μετακόμισε στην Αθήνα τρέχοντας αρκετές ιστιοδρομίες, αντιμετωπίζοντας στα ίσα σκάφη από τον μεγαλύτερο στόλο της Ελλάδας, καταφέρνοντας σε τρείς ιστιοδρομίες να ανεβεί στο βάθρο.

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις της στους αγώνες της περιφέρειας Πατραϊκού - Κορινθιακού και έκλεισε την αγωνιστική της χρόνια λαμβάνοντας μέρος στο κύπελο Ιονίου που διεξήχθει στα μέσα Νοεμβρίου αντιμετωπίζοντας κορυφαία σκάφη καταφέρνοντας στις πέντε τεχνικές ιστιοδρομίες ( όρτσα-πρύμα ) να ανεβεί στο βάθρο, φέρνοντας μια πρώτη θέση γενικής και τέσσερις δεύτερες θέσεις στην κατηγορία του .

Τελικός απολογισμός η κατάκτηση της πρώτης θέσης του περιφερειακού πρωταθλήματος στην κατηγορία orc club που συμμετείχαν 33 Σκαφη .

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών συγχαίρει τους κυβερνήτες του σκάφους ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
1) Ιωαννίδη Δάκη
2) Ιωαννίδη Χρήστο
καθώς και το πλήρωμα που αποτελείται από τους :
1) Ιωαννίδη Ιωάννη
2) Κωστόπουλο Θεόδωρο
3) Αθανασόπουλο Βαλεντίνο
4) Σμυρνιωτάκη Αναστάσιο
5) Καραγιώργο Γεώργιο
6) Μαρία - Αννα Αναστασοπούλου
7) Θωμά Γραμματικό
8)Στάθη Γιώργο
9) Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο
10) Νακόπουλο Αθανάσιο
11) Κώτσανο Ανδρεα
12) Κωσμά Κώστα
13) Ανυφαντάκη Μαρία
14) Καράμπελα Αλεξία
και τους εύχεται πάντα επιτυχίες .

Το ΔΣ του ΝΟΠ ελπίζει και εύχεται το 2020 να γίνει επιτέλους η αρχή για την δημιουργία υποστηρικτικών υποδομών στο λιμάνι της Πάτρας, που θα επιτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας, μαζί με την προσπάθεια για συνεχή φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων με την συνεργασία όλων των φορέων.

Υποστήριξη: SilkTech