Η Αλεξία Πάππας… έτρεξε με τους New York Times (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Απρίλιος 24, 2020 - 2:31μμ

«Running in Place With Alexi Pappas» με αυτή τη φράση οι New York Times, η κορυφαία εφημερίδα στον κόσμο, πρόβαλε στο κοινό της τη συμμετοχή της Αλεξίας Παππά ως βασική φιλοξενούμενη στην εκπομπή του web radio της, του «events».

Το συντονισμό της συζήτησης επιμελήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Talya Minsberg, assistant sports editor, δρομέας και τριαθλήτρια ή ίδια. Αντιληπτό βέβαια γίνεται το θέμα…

Η Αλεξία και η Talya συζήτησαν με ακροατές για το τρέξιμο κατά την εποχή της πανδημίας, για το πώς οι ελεύθεροι αλλά και οι «elite» δρομείς μπορούν να προσαρμόσουν την προπόνησή τους ώστε να παραμένουν σε φόρμα και πώς βλέπουν τη δρομική δραστηριότητα στο άμεσο μέλλον.

Σε ότι αφορά το καθημερινό τρέξιμο τονίστηκε η αξιοποίηση του περιβάλλοντος γύρω και κοντά στην κατοικία μαζί με τις προσβάσιμες εξοχικές, δασικές διαδρομές. Συμφώνησαν όλοι ότι πολύ χρήσιμος έγινε εντός κατοικίας ο γνωστός «διάδρομος».

Η εκπομπή διάρκεσε 45 λεπτά. Προσφέρθηκε «ελεύθερη», δηλαδή αρκούσε η απλή εγγραφή για την ακρόαση. Σημειώνω ότι οι NY Times χρεώνουν $2 για περιορισμένη χρονικά access σε όλες τις υπηρεσίες τους.

H πρωταθλήτριά μας παραμένει και θα μείνει στην Πάτρα. Γυμνάζεται με τον Γιάννη Δαγκόγλου κανονικά σε διαδρομές κυρίως στο αισθητικό δάσος της Καλογριάς.

Υποστήριξη: SilkTech