Η Ακαδημία των Σπορ διοργάνωσε το 6ο τουρνουά σκάκι IPA - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Δεκέμβριος 24, 2019 - 10:50πμ

Το Σάββατο 21/12/2019 η Αθλητική Ένωση Πάτρας Ακαδημία των Σπορ (τμήμα σκάκι) και η Τοπική Διοίκηση Αχαΐας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, διοργάνωσαν το 6ο  Τουρνουά Σκάκι IPA 2019, για τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις.

Η Ακαδημία κάθε χρόνο είναι αρωγός στο συγκεκριμένο τουρνουά που έχει γίνει θεσμός, (έκδοση προκήρυξης, υλικό, διαιτησία, διεθνή αξιολόγηση των παρτίδων, κ.λ.π.).

Η όμορφη  εκδήλωση είχε  εορταστικό χαρακτήρα και την παρακολούθησαν συνάδελφοι των αθλητών και μέλη των οικογενειών τους. Με το πέρας των αγώνων και των απονομών οι διοργανωτές πρόσφεραν σε όλους αθλητές και θεατές σνακ, αναψυκτικά και φαγητό.

1η ομάδα στο ομαδικό αναδείχτηκε η Πολεμική Αεροπορία και 2η ομάδα στο ομαδικό η Ελληνική Αστυνομία. 1ος στο ατομικό αναδείχτηκε ο Μουρούτης Κωνσταντίνος, 2ος στο ατομικό ο Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και 3ος στο ατομικό ο Τζιάκας Ιωάννης.

Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Αχαΐας/IPA , Τάσος Νικολάου ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές ,αθλητές και θεατές και ευχήθηκε, καλές γιορτές με υγεία και όμορφες στιγμές. Ο υπεύθυνος του αγώνα κ. Φώτου Θεόκριτος  (μέλος της ΔΕΑ και διοικητής ομάδας ΔΙΑΣ Πατρών) , ευχαρίστησε τον σύλλογο  Ακαδημία των Σπορ που κάθε χρόνο αναλαμβάνει και στηρίζει αυτή την εκδήλωση, που χωρίς την συμβολή της δεν θα μπορούσε ένα πραγματοποιηθεί και ανανέωσε το ραντεβού μας για το 2020.

Στην φωτογραφία με τις απονομές ο Σπύρος Φώτογλου (δεξιά ) αντιπρόεδρος του τμήματος της τοπικής διοίκησης Αχαΐας /ΙΡΑ και υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων του Ελληνικού τμήματος ΙΡΑ απονέμει αναμνηστικά στον  διαιτητή των αγώνων Αριστόβουλο Σπηλιόπουλο (μέση) και στον Αλέξιο Σπηλιόπουλο μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Ε.Σ.Ο. και γενικό αρχηγό του τμήματος σκάκι της Ακαδημίας των Σπορ.

Υποστήριξη: SilkTech