Η Ακαδημία των Σπορ 23-22 τον Πανελλήνιο

Κυριακή, Νοέμβριος 24, 2019 - 11:59μμ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ακαδημία των Σπορ εναντίον του έμπειρου Πανελλήνιου και πλέον βαδίζει μόνη της στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Πανελληνίου κατάφερα να πάνε σε αργό ρυθμό την ομάδα της Πάτρας η οποία έχασε τον προσανατολισμό του στο γήπεδο και έδωσε δικαίωμα στους αντιπάλους με κυνηγουν το αποτέλεσμα. Στα καθοριστικά σημεία η ομάδα της Πάτρας φάνηκε πιο αποτελεσματική και πιο δυνατή στις φάσεις που έπρεπε να κρατήσει την μπάλα και την πρωτοπορία στο σκορ.

Το κλειδί για την Ακαδημία ήταν  ο Λάμπρος Σραβομύτης ο οποίος πέτυχε τα δύο καθοριστικά τελευταία γκολ.

Μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές της Ακαδημίας Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος με σκίσιμο στο χείλος και ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος με σκίσιμο στη μύτη οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και τα ράμματα
Τέλος θα πρέπει να σταθούμε τόσο τον Τάσο Διαμαντόπουλο όσο και τον Αλέξανδρο Μπεκιάρη για τις καθοριστικές αποκρούσεις που έκαναν κατά τη διάρκεια του αγώνα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ.= 23 - 22 (ημ. 10 - 9 ).

Διαιτήτευσαν οι:Σκλαβενίτης-Βήττας.Τα 5λεπτα: 2 - 3, 2 -6 , 6 - 6 , 9- 7, 9 - 8 , 10 - 9 , 13 - 11 , 14 - 15 , 16 - 16, 18 - 18, 21- 20 , 23 - 22 .

Οι 2λεπτες αποβολές: 5- 5 . Τα πέναλτι: 6/ 3 ,3 / 0 .

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Μπεκιάρης, Γεωργίου 4 ,Παναγιωταρόπουλος 3 , Α. Παπαγιαννόπουλος3 , Χ. Παπαγιαννόουλος , Παντός , Στραβομύτης 2 , Τόμσον 3 , Μαρκάτος , Κωνσταντάκης , Μπισκανάκης 1, Ζάγκας 1 , Τόμοβιτς 1 , Βύρλος , Κολλύρης 5.

* Ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε: Συγχαρητήρια στους αθλητές μας διότι και στα δύσκολα έδειξαν χαρακτήρα και συγκεντρωμένοι κατάφεραν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης. Η ομάδα αρχίζει σιγά-σιγά και βρίσκει τα πατήματα της στο γήπεδο και πλέον είναι ικανή για όλα τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανελληνίου η οποία διαβασμένη πρόβαλε μεγάλη αντίσταση και παραλίγο να Πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Υποστήριξη: SilkTech