Η Ακαδημία συμμετείχε στην αιμοδοσία

Τετάρτη, Απρίλιος 29, 2020 - 12:02μμ
Ορθιοι από αριστερά: Μ. Αποστολοπούλου, Ι. Μπιλάλης, Κ. Μαργαζά-Βελίσκο, Ι. Παπαγιαννόπουλος, Α. Μεντζελόπουλος.Κάτω από αριστερά: Δ. Γιαννοπούλου, Μαρία Αλεξοπούλου, Α. Κωνσταντάκης

Η Ακαδημία των Σπορ συμμετείχε στην αιμοδοσία του ΠΕΑΚ Πάτρας που πραγματοποιήθηκε (27/4) στο κολυμβητήριο Α. Πεπανός δια του προγράμματος της ΓΓΑ " ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ".

Γονείς, μέλη επιτροπών του συλλόγου, αθλητές, προπονητής και διοικητικά στελέχη της ομάδος, έδωσαν αίμα για τον συνάνθρωπο Έλληνα και Ελληνίδα που λόγω της κατάστασης που έχει επέλθει η Χώρα μας, το έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος της ομάδος Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει σχετικά: "Ο σύλλογος μας συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους παραπάνω για την ευαισθησία που έδειξαν και για την προσφορά τους στην αιμοδοσία, αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι ο αθλητισμός δεν κινείται μόνον στα στενά όρια των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά παράλληλα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο δια μέσου διαφόρων εκδηλώσεων".

Στην πάνω σειρά: Δ. Γιαννοπούλου, Κ. Μαργαζά-Βελίσκο, Χρ. Πανίτσας. Κάτω από αριστερά: Μ. Αλεξοπούλου, Ι. Μπιλάλης, Μ. Αποστολοπούλου.

Υποστήριξη: SilkTech