Η Αφροδίτη Μπιτσάκου έγραψε ιστορία, σκόραρε 11 ετών στην Α1!

Τρίτη, Νοέμβριος 1, 2022 - 5:43μμ
Η Αφροδίτη Μπιτσάκου

Ένα ιστορικό ρεκόρ σημειώθηκε το Σάββατο, 29/10, καθώς στο 1:12 της τέταρτης περιόδου της αναμέτρησης του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON με αντίπαλο τον ΝΟ Λάρισας, η Αφροδίτη Μπιτσάκου έγραψε το όνομά της στην ιστορία σε ηλικία μόλις έντεκα (11) χρονών, καθώς σκόραρε το παρθενικό της γκολ στην Α1 γυναικών και έγινε η νεαρότερη σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Η Αφροδίτη Μπιτσάκου έχει γεννηθεί στις 24 Ιανουαρίου του 2011 (!) και αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON όχι μόνο στην Α1 κατηγορία γυναικών, αλλά και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα (Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων, Νέων γυναικών), κάτι το οποίο αποτελεί ένα φαινόμενο στον χώρο της υδατοσφαίρισης, όχι μόνο σε πανελλήνιο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το περασμένο Σάββατο, ο Βαγγέλης Πάτερος την πέρασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΝΟ Λάρισας και αναμφίβολα, για όλους όσοι την παρακολοθούμε αυτά τα χρόνια, δεν βλέπαμε στο νερό ένα παιδί έντεκα χρόνων, αλλά μια αθλήτρια η οποία θα μας απασχολήσει ευχάριστα τα επόμενα έτη με τα επιτεύγματά της.

Η Αφροδίτη Μπιτσάκου γεννήθηκε στην Πάτρα και ξεκίνησε το πόλο από την ΝΕΠ. Είναι κόρη του πρώην διεθνούς άσου του ΝΟΠ (εκ των κορυφαίων στην ιστορία του) Δημήτρη Μπιτσάκου και της διεθνούς τερματοφύλακα της ΝΕΠ, Βούλας Μανέτα.

Αδέλφια της ειναι οι Μαργαρίτα Μπιτσάκου και Χρήστος Μπιτσάκος, διεθνείς πολίστες που επίσης αγωνίζονται στην Α1. Είναι εγγονή του μέλους του ΝΟΠ Ανδρέα Μπιτσάκου και της επί χρόνιας γραμματέας, Μαργαρίτας και επίσης εγγονή των παραγόντων της ΝΕΠ, Χρήστου και Φρόσως Μανέτα.

Θείες της είναι οι πρώην πολίστριες της ΝΕΠ, Μαρία, Ολγα και Σοφία Μανέτα, και ξαδέλφια της, οι επίσης διεθνείς και ανερχόμενοι πολίστες, Ευδοκία και Φρόσω Τσιμάρα, Ανδρέας και Κωνσταντίνος Μπιτσάκος, Θεοδώρα Προδρομίτη, ενώ ξάδελφος εξαδέλφου της ο πρώην πια πολίστας Κωνσταντίνος Τσίχλας. Επίσης θείοι της είναι οι Χάρης Τσιμάρας (πρώην πολίστας ΝΟΠ - Θρίαμβου), Αγγελική Τσίστα (πρώην πολίστρια ΝΟΠ - ΝΕΠ), Νίκος Προδρομίτης (πρώην πολίστας του ΝΟΠ).

TAΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε το πρώτο γκολ της Αφροδίτης Μπιτσάκου στην Α1 γυναικών

Υποστήριξη: SilkTech