Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Champions League

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 2:49μμ

Η ανάγκη οδηγεί σε πειραματισμούς τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην πρεμιέρα του Champions League. Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε ότι θα δοκιμάσει κάτι καινούριο στον αγώνα  (19/9, 19:55) με τον Αγιαξ  του Τεν Χαγκ στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» καθώς οι πολλές και σημαντικές απουσίες (Λιβάγια, Λόπες, Μπακασέτας) τον αναγκάζουν να πειραματιστεί.

Σήμερα με αντίπαλο τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, αρχίζει η ΑΕΚ τους αγώνες της στον 5ο όμιλο το Champions League και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει προϊστορία με τη διάσημη ομάδα της Ολλανδίας, καθώς την είχε αντιμετωπίσει στο «παρθενικό» της ταξίδι στο Champions League το 1994.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της 1ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Ένωση θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της πρεμιέρας του θεσμού περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της Μπενφίκα με την Μπάγερν Μονάχου και της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρόμα.

Το σημερινό πρόγραμμα:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Αγιαξ – ΑΕΚ  19:55

Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Χόφενχάιμ

Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν

7ος ΟΜΙΛΟΣ  

Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαλένθια - Γιουβέντους

Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech