Χρυσός ο Αριστοτέλης Στυλιδιώτης στο πανελλήνιο κάτω των 13

Τετάρτη, Ιούνιος 27, 2018 - 1:54πμ

Ολοκληρώθηκε το τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον για την φετινή σεζόν. Την Κυριακή 24/6 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Γεώργιος Βασιλακόπουλος στον Πύργο πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδος με συμμέτοχή περίπου 100 αθλητών.

Από την Πάτρα συμμετείχαν οι αθλητές του Απολλώνιου Πατρών Μπούλης Ανδρέας, Πανάρετος Βίκτωρας, Θεοδωρακόπουλος Γιώργος, Στυλιδιώτης Αριστοτέλης, Γιαννακοπούλου Βικτωρία, Μίχου Ευγενία, Γεωργιάδη Ελίζα, Λιόλιου Αναστασία.

Οι πατρινοί αθλητές με εξαιρετικές εμφανίσεις έδειξαν πως έχουν μέλλον στο άθλημα, αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες για το μέλλον και έδειξαν εξαιρετικό ήθος σε όλους τους αγώνες.

Ο Στυλιδιώτης Αριστοτέλης έκλεισε την χρονιά μας με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο απλό αγοριών διατηρώντας τον τίτλο του πρωταθλητή που κατείχε από πέρυσι.

Άλλη μια επιτυχία σε πανελλήνιο επίπεδο για τους πατρινούς αθλητές των προπονητών Κώστα και Γιώργου Μπονέλη οι οποίοι δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.

Υποστήριξη: SilkTech