Χρήστος Καραπίτσος: «Πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την άνοδο»

Τετάρτη, Μάρτιος 20, 2019 - 4:29μμ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τετάρτη (20/3) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου (24/3-15:00).

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς και για πρώτη φορά έγινε υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή της Παναχαϊκής Χρήστου Καραπίτσου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Αποστολόπουλος, μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Τάκη Κυριακόπουλο, παρουσίασαν στους ποδοσφαιριστές τον νέο προπονητή.

Μάλιστα, ο Χρήστος Καραπίτσος με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στον πάγκο της Παναχαϊκής. Ο στόχος της ομάδας είναι ένας, είναι η άνοδος και πάμε όλοι μαζί να την διεκδικήσουμε.

Είμαστε κοντά και μετά από τόσα χρόνια, θέλουμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Είμαι από 8 χρονών σε αυτό το γήπεδο (σ.σ. Αγυιά) και ουσιαστικά είναι το δεύτερο σπίτι μου εδώ».

Όσον αφορά τους τραυματίες σίγουρα δεν υπολογίζεται ο Νίκος Λουμπαρδέας λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει μετά το ματς με την Δόξα Δράμας.

Ο Δημήτρης Μαυριάς έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Τίμος Τσελεπίδης και Γιώργος Μουστακόπουλος.

Η προπόνηση της Πέμπτης (21/3) θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Υποστήριξη: SilkTech