Χριστοφής: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Δευτέρα, Ιούνιος 4, 2018 - 2:14πμ

Την πεποίθηση ότι ο Νηρέας Πατρών έχει τη δυνατότητα να βγει αλώβητος από τον κυκεώνα των playout και να παραμείνει στην Α2, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Χριστοφής, σε δηλώσεις που παραχώρησε για λογαριασμό του Pisina.net.

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στις δυνατότητες τους και είμαι αρκετά αισιόδοξος για την κατάληξη αυτής της προσπάθειας. Το θετικό είναι ότι είχαμε μια αρκετά καλή κλήρωση. Θα είναι οπωσδήποτε μια δύσκολη δοκιμασία για μας, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να σωθούμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χριστοφής.

Παράλληλα, ο Χριστοφής αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες ομάδες που θα λάβουν μέρος στα playout, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Παναθηναϊκός και ο Γ.Σ Ηλιούπολης έχουν τον πρώτο λόγο για την παραμονή στην κατηγορία.

«Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και όλοι συγκεντρώνουν πιθανότητες. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός και ο Γ.Σ Ηλιούπολης είναι ένα βήμα πιο μπροστά και έχουν τον πρώτο λόγο για την παραμονή στην Α2».

Υποστήριξη: SilkTech