Χρ. Μήλας: «Όνειρό μας είναι στο μέλλον να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Ιούνιος 9, 2019 - 6:34μμ

Ευτυχισμένος ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Χρήστος Μήλας μετά την πρόκριση των Πατρινών στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Ο άμεσος συνοδοιπόρος του Βαγγέλη Λιόλιου στα επαγγελματικά χρόνια της ομάδας και όχι μόνο μίλησε στον φακό των thebest.gr και sportin.gr για την σπουδαία επιτυχία του Προμηθέα και για τα μελλοντικά σχέδια.

Δηλώσεις στον Γιάννη Πομώνη

Για την πρόκριση στον τελικό: «Ακόμα μία ιστορική στιγμή για την ομάδα μας και για την Πάτρα ολόκληρη. Μέσα μας το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε, να παίξουμε σε έναν τελικό.

Ο προπονητής μας, Μάκης Γιατράς, οι συνεργάτες του, οι παίχτες, όλοι έδωσαν τα πάντα. Βάζουμε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Οι παράγοντες της επιτυχίας: «Υπήρχε μεγάλη πίστη από όλους μας, αυτό μεταδόθηκε παντού. Πρωτομάστορας στην επιτυχία είναι ο Μάκης Γιατράς. Που πιστεύει ότι τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι και κάνει τα πάντα για να επιτευχθούν».

Τα μελλοντικά πλάνα: «Έχουμε ήδη φτιάξει ένα πλάνο τριετίας, έχουμε καταλήξει στο τι θέλουμε να κάνουμε. Με το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε και τις ανακοινώσεις. Θα εξαρτηθεί από την Ευρωπαϊκή πορεία της νέας χρονιάς και από το στόχο που έχουμε βάλει».

Για τους τελικούς: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα, θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όνειρό μας είναι στο μέλλον να μπορέσουμε να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα. Θα μας πούνε τρελούς, αλλά μέχρι τώρα τρέλες λέμε και μετά τις κάνουμε».

Υποστήριξη: SilkTech