Χώρισε ο Τσιρίλο με την Ασημακοπούλου

Δευτέρα, Ιούνιος 27, 2022 - 10:17πμ

Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ ο χωρισμός της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο.

Το απόγευμα της Κυριακής (26/6) η ηθοποιός έκανε γνωστό μέσα από ένα QnA ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Οι δυο τους μετά από 12 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά τους την κόρη τους.

Το πρωί της Δευτέρας (27/6) στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως το διαζύγιο του -πρώην πια- ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια του παιδιού έχει η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

«Θέλω να σας μιλήσω για ένα ζευγάρι που χώρισε. Το γνωρίζαμε εδώ και μήνες αλλά το συγκεκριμένο κορίτσι μάς είχε ζητήσει μέχρι αυτό να δημοσιοποιηθεί από τη δική της επιλογή να μην το επικοινωνήσουμε, φυσικά και το κάναμε.

Χθες το μεσημέρι, σε ένα QnA παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, έχει ήδη βγει το διαζύγιο, την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία και πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους. Η Έλενα Ασημακοπούλου ήθελε να βγει τώρα που έχει τελειώσει το σχολείο, ώστε η Μαρία να μην μπει στη διαδικασία να απαντάει σε ερωτήσεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο επιβεβαίωσε η Έλενα Ασημακοπούλου στα social media.

Η ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής μετά από δώδεκα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι σαν οικογένεια για χάρη της κόρης τους, Μαρία. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, με πολλούς να πιστεύουν πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, αφού ο Μπρούνο Τσιρίλο εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ιταλία ενώ η Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη τους βρίσκονται στην Ελλάδα. 

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, μετά από αμέτρητες ερωτήσεις που δεχόταν για την προσωπική της ζωή στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.

Υποστήριξη: SilkTech