Χέρι-χέρι για τα επόμενα 3 χρόνια ΠΑΕ και Ακαδημίες Παναχαϊκής

Σάββατο, Αύγουστος 26, 2023 - 10:00πμ
ΠΑΕ και Τσαρτόλιας μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια

Σημαντική συμφωνία της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τις ακαδημίες που ανήκουν στον Στάθη Τσαρτόλια.

Σε μία κίνηση που είχε να γίνει από την εποχή της Συμμαχίας, ΠΑΕ και ακαδημίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν από κοινού μία πιο ισχυρή ακαδημία.
Η ανακοίνωση αναφέρει: Κοινή πορεία θα ακολουθούν πλέον η ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι Ακαδημίες της Παναχαϊκής, αφού από κοινού επισημοποίησαν σήμερα την έναρξη της συνεργασίας τους, υπογράφοντας για το λόγο αυτό και ειδικό Σύμφωνο με τον Διευθυντή των Ακαδημιών Στάθη Τσαρτόλια.
Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να συμπορευτούν για τα επόμενα 3 χρόνια με γνώμονα και κοινό σκοπό την ποιοτικότερη λειτουργία όλων των Αγωνιστικών Τμημάτων και των Τμημάτων Υποδομής, που ήδη βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, με απώτερο στόχο να λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό ως προθάλαμος της Επαγγελματικής Ομάδας!
Η συνεργασία των δυο πλευρών θα είναι πολυεπίπεδη αφού μεταξύ άλλων θα έχει να κάνει με την αναβάθμιση των υλικοτεχνικών υποδομών, την έναρξη Ειδικών Προπονητικών Προγραμμάτων και κυρίως μέσα από την Τεχνογνωσία που διαθέτουν τα Επαγγελματικά Στελέχη της Ακαδημίας στην Ανάπτυξη , την Εξέλιξη και την Αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών!
Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα συμπόρευσης, υπό το πρίσμα των σχέσεων εμπιστοσύνης που καθημερινά κτίζονται μεταξύ όλων των πλευρών της μεγάλης Παναχαϊκής Οικογένειας!

Υποστήριξη: SilkTech