Χατζηκάλφας: «Είναι δύσκολο να επιστρέφεις από σοβαρό τραυματισμό»

Παρασκευή, Νοέμβριος 30, 2018 - 9:31μμ

Ο Αίολος Αγυιάς συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας (8.30μ.μ.) με αντίπαλο τους Νέους Εσπερου ΑΟΠΑ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φετινής Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας με το συγκρότημα του Ανδρέα Παπαδημητρίου να στοχεύει στην κατάκτηση της 7ης φετινής του νίκης.

Δηλώσεις για το προσεχές παιχνίδι, αλλά και για την επικράτηση επί της Παναχαϊκής στο πρόσφατο ντέρμπι, έκανε ο Δημήτρης Χατζηκάλφας, ο οποίος ήταν από τους παίκτες-κλειδιά στη νίκη επί των «κοκκινόμαυρων».

«Ήταν ένας αγώνας must win για εμάς. Ένα ντέρμπι με τα όλα του. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και από την στιγμή που δεν καταφέραμε να αυξήσουμε τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες, ήταν σίγουρο ότι μια καλή ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή θα επέστρεφε στο ματς. Ευτυχώς ήμασταν ψύχραιμοι στο τέλος και φτάσαμε στη νίκη».

Σε ό,τι αφορά τη δική του καλή απόδοση, ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε τα εξής: «Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέφεις μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό και ειδικά σε ντέρμπι. Ένιωθα, όμως, έτοιμος και σωματικά και ψυχικά. Ευχαριστώ τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύτηκαν στο τέλος. Συνεχίζουμε».

Τέλος, αναφορικά με το παιχνίδι με τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ, ο Δ. Χατζηκάλφας δήλωσε τα εξής: «Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη ομάδα, νεανική και ταλαντούχα, η οποία θα τα δώσει όλα για τη νίκη, ειδικά τώρα που παίζει και στην έδρα της. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και θα είμαστε έτοιμοι τη Δευτέρα».

Υποστήριξη: SilkTech