Χαμηλός: «Ιδανική επιλογή ο Αίολος Αγυιάς»

Τρίτη, Αύγουστος 21, 2018 - 2:15πμ

Η μεταγραφή του Γιάννη Χαμηλού στον Αίολο Αγυιάς συνδυάστηκε με το ευτυχές γεγονός της γέννησης του γιού του. Ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στους λόγους της επιλογής της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ μίλησε και για τους στόχους της νέας σεζόν.

«Φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά για εμένα, αφενός λόγω της γέννησης του γιού μου (σ. Τρίτη 14/8) και αφετέρου εξαιτίας των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων», δήλωσε ο Γιάννης Χαμηλός και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι δυο λόγοι με οδήγησαν στο να μην μπορώ, πλέον, να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις των εθνικών κατηγοριών του μπάσκετ, οπότε αναγκάστηκα να αναζητήσω ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η. Η αμέσως καλύτερη επιλογή για μένα έκρινα ότι ήταν ο Αίολος Αγυιάς, με βάση πάντα και τον εξαιρετικό τρόπο που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Συλλόγου».

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε τα εξής: «Αν και τον πρώτο λόγο είχε η Αχαγιά ΄82, καθώς τα τελευταία 2 χρονιά ήταν εξαιρετικά και μου έχουν μείνει οι καλύτερες των εντυπώσεων και ειδικά και με την επιστροφή του Άγγελου (σ. Τσάμης) θα ήθελα να συμμετάσχω στη νέα προσπάθεια του Συλλόγου, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Από την άλλη πλευρά, ο Αίολος Αγυιάς θεωρώ ότι συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κατ΄ εμέ είναι ιδανικά για μια ομάδα. Δηλαδή σταθερό προπονητή, οργανωμένη διοίκηση, υποδομές, γήπεδο και φυσικά καλούς παίκτες κι ένα μπασκετικό κλίμα που ταιριάζει ιδανικά στη δική μου οπτική και φιλοσοφία».

Ο Γιάννης Χαμηλός μίλησε και για τους στόχους της νέας σεζόν: «Οι βασικοί μας στόχοι θεωρώ ότι είναι το να δέσουμε σαν ομάδα, να έχουμε όμορφο κλίμα μεταξύ μας και να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα, παίζοντας όμορφο μπάσκετ.

Ελπίζω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο σε κάθε αγωνιστική θα γινόμαστε καλύτεροι, κάνοντας έτσι χαρούμενο και τον κόσμο που θα έρχεται και θα μας παρακολουθεί στο γήπεδό μας».

Υποστήριξη: SilkTech