«Χάλκινος» στο Πανευρωπαϊκό ο Δήμος Ασημακόπουλος

Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019 - 11:50πμ

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση κατάφερε να φέρει στη χώρα μας ο Πατρινός πρωταθλητής του Muay Thai, Δήμος Ασημακόπουλος.

Ο αθλητής του Σπάρτακου μπορεί να μην μπόρεσε να νικήσει στην ημιτελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στο Μινσκ τον Λευκορώσο αντίπαλό του και να περάσει στον τελικό, όμως επιστέφει στη χώρα μας, με ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του, κάτι που σίγουρα αποτελεί επιτυχία για την εθνική ομάδα και την ομοσπονδία.

Ο ίδιος μετά το τέλος της διοργάνωσης σε ανάρτηση του στο facebook τονίζει τα εξής:

«Ένα ακόμη ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Μετά από πολλές δοκιμασίες και μάχες γυρίζω πίσω με το χάλκινο μετάλλιο. Ευχαριστώ θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουαι ται και τον πρόεδρο κύριο Ιωάννη Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε.

Ευχαριστώ πολύ το δάσκαλο μου Κώστα Θεοδούλου για τη προετοιμασία μου για αυτό το τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σε στηρίζουν και κυρίως στα δύσκολα και στα μαύρα . Ευχαριστώ τους φίλους μου, τους δασκάλους μου από την Πάτρα Αλέξη Καραλή, Χάρη Γκαζή, την οικογένεια μου και την κοπέλα μου!

Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς τους μόνιμους χορηγούς μου κύριο Γιαλούση (AirgonProtein), τα IconFitness και τη διατροφολόγο μου Τζίνα Τσιχλιά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους! Την επόμενη φορά θα είμαι σίγουρα καλύτερος».

Υποστήριξη: SilkTech