Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο η Αιγιώτισσα Γεωργία Καραφλού

Τρίτη, Οκτώβριος 29, 2019 - 8:50πμ

Με 17 αθλητές συμμετείχε η Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κικ μποξινγκ ανδρών – γυναικών, που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 26 Οκτωβρίου στη Βοσνία –Ερζεγοβίνη. Ένα δυνατό πρωτάθλημα με πάνω από 600 συμμετοχές, όπου αγωνίστηκαν οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου, που παίζουν σε ακριβοπληρωμένα επαγγελματικά events.

Ανάμεσά τους και τρεις αθλητές του Α.Σ. Στράτων Αιγίου, οι: Χρήστος Μαργαρώνης, Παναγιώτης Καπετσώνης και Γεωργία Καραφλού που προετοιμάστηκαν υπό την επίβλεψη του προποvosnia kick 2νητή τους Αλέξανδρου Μίχου.

Ήταν τιμή για τον Σύλλογο και την πόλη του Αιγίου που τρεις αθλητές μας ήταν μέλη της Εθνικής Ομάδας. Η Γεωργία Καραφλού, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στην κατηγορία γυναικών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Σημειωτέον είναι το μόνο μετάλλιο που κέρδισε η Εθνική στους αγώνες του ρινγκ.

Επίσης καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Χρήστος Μαργαρώνης, Παναγιώτης Καπετσώνης.

Συγχαρητήρια σε όλη την Εθνική Ομάδα που έκανε κατάθεση ψυχής και ιδιαίτερα στους αθλητές του Α.Σ. Στράτων Αιγίου, ο οποίος και ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που τον στήριξαν για να φτάσει εκεί.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν υπό την αιγίδα της W.A.K.O. (αναγνωρισμένη Ομοσπονδία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή).

ΠΗΓΗ: Αιγιάλεια-Πρες

Υποστήριξη: SilkTech