Χάκαραν το λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και ανακοίνωσαν επιστροφή Νεϊμάρ!

Δευτέρα, Φεβρουάριος 17, 2020 - 4:00μμ

Ο λογαριασμός της Μπαρτσελόνα έγινε και πάλι… στόχος χάκερ, όπως και αυτός της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Οι “OurMine”… ανακοίνωσαν επιστροφή Νεϊμάρ στους Καταλανούς.

«Γεια σας, είμαστε οι OurMine, το επίπεδο ασφαλείας σας είναι καλό, αλλά όχι το καλύτερο. Για να βελτιώσετε την ασφάλεια των λογαριασμών σας, επικοινωνήστε με: contact!ourmine.org. Για υπηρεσίες ασφαλείας επισκεφτείτε: ourmine.org» ανέφερε το μήνυμα που ανέβηκε στο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στο Twitter.

Πριν προλάβουν οι Καταλανοί να πάρουν και πάλι στα χέρια τους το λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, οι χάκερ πρόλαβαν να γράψουν: “Διαβάσαμε μερικά προσωπικά μηνύματα και φαίνεται ότι ο Νεϊμάρ επιστρέφει”.

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Στον αραβικό λογαριασμό των Καταλανών οι χάκερ τα έβαλαν και με τον Μπαρτομέου ποστάροντας το hashtag #bartomeuout, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Μετά από λίγη ώρα οι “μπλαουγκράνα” ξαναπήραν τον έλεγχο, ζήτησαν συγγνώμη προς το κοινό τους. Να αναφέρουμε πως στόχος επίθεσης έγινε και ο λογαριασμούς της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC).

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Υποστήριξη: SilkTech