H προκλητική συμπεριφορά του προπονητή του Καραϊσκάκη

Τετάρτη, Απρίλιος 25, 2018 - 8:14μμ

H Παναχαϊκή πήρε τη νίκη επί του Καραϊσκάκη σήμερα στην Αγυιά, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα δεν φάνηκε να είναι αποδεκτό από τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Παπαβασιλείου, ο οποίος ήταν εριστικός με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του πάντως o Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν έδωσε συνέχεια στην προκλητική συμπεριφορά του Παπαβασιλείου.

Συγκεκριμένα τον λόγο πρώτος πήρε ο τεχνικός του Καραϊσκάκη, ο οποίος δήλωσε: "Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα όμως υπήρχε μόνο μία ομάδα μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι είχαν μόνο δύο-τρεις στιγμές που κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν".

Στη συνέχεια, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε: "Η Παναχαϊκή ήταν κυρίαρχη του αγώνα και κέρδισε δίκαια, από νωρίς και εύκολα. Για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουμε μερίδιο ευθύνης εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, με τα όσα λέμε και κάνουμε".

Σε εκείνο το σημείο πήρε τον λόγο και πάλι ο Παπαβασιλείου, όπου πρόσθεσε: "Διαφωνώ κάθετα με τον Οφρυδόπουλο. Μόνο εμείς ήμασταν μέσα στο γήπεδο. Σέβομαι την Παναχαϊκή και την ιστορία της, αλλά ήμασταν κυρίαρχοι".

Mάλιστα στο τέλος ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν έδωσε το χέρι στο τέλος της συνέντευξης Τύπου στον προπονητή της Παναχαϊκής.

Υποστήριξη: SilkTech