H Παναχαϊκή έχασε σε φιλικό από τον Ολυμπιακό Β' με 6-0, στην επιστροφή Φορτούνη

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 7, 2022 - 7:59μμ
Δοκιμές στου Ρέντη

Επώδυνη ως προς το σκορ, φιλική όμως ήττα, γνώρισε η Παναχαϊκή το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) από τον Ολυμπιακό Β' στου Ρέντη, αντίπαλό της στο προσεχές πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Τα γκολ: 9’, 36’ Φορτούνης, 40’ Μαυρουδής, 68’ Κωστή, 78’, 79’ Βοΐλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας (46′ Στουρνάρας), Κατσουλίδης (46’ Λιάτσος), Youte, Χρυσόπουλος, Κούτρης (46’ Μασούρας), Μαυρουδής, Καρανάτσιος (46’ Leidner), Φορτούνης (46’ Κωστή), Ιμπαγάσα, Alibe (46’ Aguibou), Bah.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (46’ Θεοδωράκης), Στεργίδης, Ρουγκάλας (46’ Τοπάλ), Τσακμάκης (70’ Silva), Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος (46’ Λινάρδος), Μπουρλάκης (46’ Χαντί), Κέρι (60’ Τριμμάτης), Αλεξόπουλος (60’ P. Karaklajic), N. Karaklajic (80’ Ζυγκερίδης).

* Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος με αφορμή τη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β' και την ήττα με 6-0 έκανε την εξής δήλωση: «Όταν δεχεσαι 6 γκολ δε μπορείς να πεις πολλά. Έστω και σε φιλικό είναι βαρύ το σκορ. Κατεβάζεις το κεφάλι και ζητάς συγνώμη. Δεν έχει σημασία ούτε είναι δικαιολογία για εμάς ότι ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε παίκτες πρώτης γραμμής από την ανδρική ομάδα όπως ο Φορτούνης, ο Αγκιμπού, ο Κούτρης και άλλοι. Αν δε μαρκάρεις, δε τρέξεις, δεν έχεις τύχη γενικά για τίποτα. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για αυτά και στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ. Σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε σκληρά και ζητάμε συγνώμη στον κόσμο μας».

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο Παναθηναϊκός Β' ενημέρωσε επίσημα ότι για δικούς του λόγους δεν μπορεί να έρθει να αγωνιστεί στο προγραμματισμένο για το Σάββατο (10/9) φιλικό. Μάλιστα ζητήθηκε από την ομάδα μας να διεξαχθεί το φιλικό σε άλλη ημερομηνία είτε εντός, είτε εκτός έδρας κάτι που θα εξεταστεί από την Παναχαϊκή το προσεχές διάστημα εάν και εφόσον υπάρχουν κενές ημερομηνίες. Επίσης ενημερώνουμε ότι το φιλικό με την Καλαμάτα μετατίθεται και θα διεξαχθεί αντί για την Πέμπτη (15/9), την Παρασκευή (16/9 - 17:30) στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Οι κάρτες μελών διαθέσιμες για τους φίλους της Παναχαϊκής σε κάθε γωνία της Ελλάδας και του εξωτερικού! Η επιθυμία των φιλάθλων μας να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια είναι μεγάλη και η ΠΑΕ βλέποντας αρκετό κόσμο από άλλες περιοχές της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό να επιθυμεί να αποκτήσει κάρτα μέλους αποφάσισε να τη διαθέσει και μέσα από το e-shop. Μπείτε στο «κοκκινόμαυρο» ηλεκτρονικό κατάστημα και αποκτήστε τη δίκη σας κάρτα μέλους οπουδήποτε και αν βρίσκεστε!

ΡΟΚΑΣ

Αίτηση προς το αγωνιστικό τμήμα της Super League 2 απέστειλε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Στάθης Ρόκας, ζητώντας την αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα, εφόσον δεν εξοφληθεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Αναλυτικά:
«Αίτηση
ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 με ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στη ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Κ Α Τ Α της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε." που εδρεύει στην Πάτρα κι εκπροσωπείται νόμιμα κατέθεσε ο Ευστάθιος ΡΟΚΑΣ, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αναφέροντας τα εξής:
Όπως γνωρίζετε κι εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της super league 2 της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023,σας ενημερώνω ότι εκκρεμεί η εκτέλεση των αμετάκλητων αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ υπ.αριθμ.58 και 97/2021 που επέβαλαν την πειθαρχική ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ για κάθε αγώνα της κατά την νέα περίοδο μέχρι να μου εξοφλήσει πλήρως και εις ολόκληρον το 50% της απαίτησης μου για κεφάλαιο ύψους 33.670,06€,για νομίμους τόκους, ύψους 17.000 € συν την δικαστική δαπάνη ύψους 750€.
ΕΠΕΙΔΗ η ΠΑΕ μόλις τιμωρήθηκε από το ΔΔΠ, προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή μου, επέλεξε την καταδολιευτικη οδό του εκούσιου υποβιβασμού στην Γ' Εθνικη ερασιτεχνική κατηγορία, πιστεύοντας οτι μόλις επανέλθει στην Super League 2 και συστήσει νέα ΠΑΕ για πολλοστή φορά,θα απαλλαχθεί από τις επιβληθείσες πειθαρχικές ποινές.
ΕΠΕΙΔΗ όμως το ΔΔΠ κατ' εφαρμογην της παγκόσμιας νομικής αρχής της Ίσης Μεταχείρισης (Equal Treatment) υιοθέτησε την πάγια νομολογία του CAS και δέχθηκε με την υπ.αριθμ.112/2022 (ΗΛΙΑΔΗΣ/ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ) οτι Η ΝΕΑ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΕ της ίδιας αθλητικής οντότητας που δημιουργήθηκαν προ της περιόδου 2016-2017 και εντός της τελευταίας εικοσαετίας!
Επειδή μέχρι σήμερα η καθ'ης ΠΑΕ αρνείται να συμμορφωθεί στις παραπάνω διαιτητικές αποφάσεις και να μου εξοφλήσει τα επιδικασθεντα, πρέπει κατ'εφαρμογην του άρθρου 25.3 του ΚΙΜΠ να αρχίσετε από την πρώτη αγωνιστική στον αγώνα με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ να αφαιρείτε τρείς βαθμούς από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και για τρείς αγωνιστικές μέχρι την εξόφληση μου.
ΑΘΗΝΑ 6.9.2022Ο
ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΑΜ ΔΣΑ 14162,ΑΦΜ 033363189,ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ.».
Πηγή: www.soccerplus.gr

ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. ΠΑΕ στα πλαίσια της δημιουργίας των αναπτυξιακών τμημάτων της προχώρησε ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας εκτός από την Κ-19 και την Κ-17. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ακαδημίες που συνεργάστηκαν με την Παναχαϊκή και δημιουργήθηκε ένα αξιόλογο και αξιόμαχο σύνολο τόσο για την Κ-19 όσο και για την Κ-17.
Όπως οφείλει η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα πρέπει να δουλεύει με στόχο το μέλλον και αυτό είναι η συμμετοχή στο καλύτερο και σπουδαιότερο τουρνουά επαγγελματικών ομάδων υποδομών το Attica. Στο Attica θα συμμετέχουμε με την ομάδα Κ-16 που στην ουσία είναι η Κ-17 και μία μικρότερη την Κ-14.
Δημιουργούμε λοιπόν και την Κ-14 σε συνεργασία με προσκείμενες ακαδημίες δημιουργώντας και βάζοντας τις βάσεις του δικτύου των ακαδημιών της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Αυτή η ομάδα θα είναι επί της ουσίας σαν μία μικτή του δικτύου μας καθώς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν μία προπόνηση και θα αγωνίζονται στο παιχνίδι επιστρέφοντας στη συνέχεια στις υποχρεώσεις που έχουν με τις ομάδες τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες της Α Κατηγορίας που ήδη κλείσαμε τα 10 πρώτα φιλικά εφόσον δεν μπήκαμε επίσημα στην κλήρωση της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Τα φιλικά αυτά είναι τα εξής:
1. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ' 92
2. AXAIOΣ ΣAPABAΛIOY
3.NIKH ΠPOAΣTIOY
4.ATPOMHTOΣ ΛAΠΠA
5.ΔIAΣ ΣAPABAΛIOY
6.ΔOΞA ΠAPAΛIAΣ
7.ΠANMOBPIAKOΣ PIOΛOY
8.EΘNIKOΣ ΠATPΩN
9.KEPAYNOΣ AΓIOY BAΣIΛEIOY
10.ΔOΞA NIΦOPEΪKΩN
11.APHΣ ΠATPΩN
Η Κ-19 θα συμμετέχει εκτός της Super League 2, στο πρωτάθλημα νέων και στο κύπελλο ερασιτεχνών της ένωσης.
Στο Attica οι δύο ομάδες μας θα δώσουν τους πρώτους αγώνες στις 17 Σεπτεμβρίου με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού.
Χτίζουμε με το βλέμμα στο μέλλον και κοιτάζουμε μπροστά.
Υποστήριξη: SilkTech