H Εθελοντική αιμοδοσία της ΕΣΠΕΠ

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 14, 2022 - 5:31μμ
Σημαντική πράξη

"Με τον πρόεδρο και τον ταμία της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θόδωρο Κανελλόπουλο και Βαγγέλη Ξυγκάκη, συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης" αναφέρει η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ και συνεχίζει: "Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των δράσεων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που αφορούν την ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος αιμοδοσίας και την κάλυψη των αναγκών των θαλασσαιμικών ασθενών, όσο και των συμπολιτών μας.
Μετά τη συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (1η Σεπτεμβρίου) και την ΕΠΣ Αχαΐας που ορίστηκε για τις 16 Οκτωβρίου, συμφωνήθηκε η διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από κοινού με την ΕΣΠΕΠ. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την άμεση ανταπόκρισή του, ενημερώνοντας τον κ. Καρβέλη ότι η ΕΣΠΕΠ έχει ήδη συστήσει επιτροπή με σκοπό την εντατικοποίηση των δράσεων μέσω του αθλητισμού, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα. Οι δράσεις μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν πανό με ενημερωτικά μηνύματα στους αγώνες του Πρωταθλήματος.
Από την πλευρά του ο κ. Καρβέλης, διαβεβαίωσε ότι η 6η ΥΠΕ θα βρίσκεται δίπλα σε όλες τις προσπάθειες της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, συμπληρώνοντας ότι οι εθελοντικές αιμοδοσίες της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα συνεχιστούν καθώς έχει εκφραστεί ζωηρό ενδιαφέρον συνεργασίας από πολλούς φορείς".

Υποστήριξη: SilkTech