Γύρω από τον ΝΟΠ η επιτυχία των Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας

Σάββατο, Σεπτέμβριος 7, 2019 - 10:50μμ

Τον πιο σημαντικό ρόλο στην επιτυχή διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας έπαιξε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών. Οι «δαίμονες» με την παραχώρηση των εγκαταστάσεών τους στις υπηρεσίες των Αγώνων αλλά και όλων των χώρων και της βοήθειας ώστε να στηθεί παραπλεύρως η κεντρική εγκατάσταση «Άρτεμις» συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία των Παράκτιων.

Η ευχαριστήρια δήλωση της Οργανωτικής Επιτροπής:

«Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών (ΝΟΠ) για την ανεκτίμητη βοήθεια και την τεράστια συμβολή του με την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του.

Πέριξ του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ τοποθετήθηκαν τα έξι γήπεδα της μεγαλύτερης εγκατάστασης της διοργάνωσης, της  «Άρτεμις». Επίσης, οι αίθουσες του κολυμβητηρίου διατέθηκαν στη διάρκεια των Αγώνων για τις ανάγκες της διοργάνωσης και χρησίμευσαν ως γραφεία, εντευκτήρια και αποθήκες.   

Όλα αυτά καθιστούν τον ΝΟΠ ως έναν από τους βασικούς εταίρους της Ο.Ε. στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και εξ αυτού του λόγου η Οργανωτική Επιτροπή τον ευχαριστεί θερμά».

Χρυσοί χορηγοί των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια και ο ΟΠΑΠ.

Υποστήριξη: SilkTech