Γράφτηκε τραγούδι για τον Πάρη Σταυρόπουλο!

Παρασκευή, Νοέμβριος 27, 2020 - 10:11πμ

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί στο youtube ένα νέο τραγούδι γραμμένο για τον πατρινό πρωταθλητή πυγμαχίας, Πάρη Σταυρόπουλο!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας με την Παναχαϊκή που πλέον σταδιοδρομεί στην επαγγελματική πυγμαχία (ρεκόρ 2-2 νίκες) στάθηκε άτυχος στον τελευταίο του αγώνα στην Ρώμη, καθώς έσπασε το χέρι του.

Δεν το βάζει κάτω, δηλώνει πως θα επανέλθει πιο δυνατός, ενώ έτυχε θερμής συμπαράστασης από τους φίλους του.

Ένας εξ αυτών, ο Γιώργος Κουλουμπής έγραψε και τραγούδησε ένα ραπ τραγούδι για τον Πάρη Σταυρόπουλο!

Έχει τίτλο «Είναι η τιμή του Stav» και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ

Είναι η τιμή του, είναι η δύναμή του, είναι το αίμα που κυλάει στο κορμί του, είναι είναι το θάρρος στο μυαλό και η ζωή του, που του μάθε να πολεμάει μες στη ντο του λύκου. 

Δεν κάνει πίσω στο ρινκ κι αντίπαλός το θύμα κι αυτός ο θύτης στο πρώτο, το νιώσαν Αθήνα - Κόρινθο μα και πατρινοί πυγμάχοι που πέσανε με τιμή. Είναι αλάνι πατρινό, είναι πάντα αληθινός, είναι ο Πάρης φιλαράκο, ο Σταυρόπουλος, πάντα μάχεται γι’ αυτό που αγαπάει, πυγμαχία υγεία φωνάζει και το σάκο σπάει σε προπόνηση, ακούραστος ποτέ δεν σταματάει, το σκοινάκι γυρνάει, κοιτάει τον πόνο από κούραση ξυπνάει στους τοίχους σαν ταύρος ορμάει, περηφάνια είναι αυτό που νιώθει και που κουβαλάει. Περηφάνια αυτό που νιώθει και που κουβαλάει, ένα δύο ένα, ένα δύο, ένα δύο ένα, ένα δύο ένα, στον Βάζελο όταν πάει Αθήνα τι μάχη Θε μου,  πρωταθλητή αντικρίζουν στα μάτια σαν το βλέπουν, σε βήμα, σε τεχνική όλοι τον χαζεύουν. Γεννήθηκε γι’ αυτό που κάνει και αυτοί το ξέρουν δεν έχουν το θάρρος δεν έχουν φίλε μου το πάθος ακόμα και ο προπονητής τους ξέρει κατά βάθος πως όταν οι επιτροπές ξέρουν κατά βάθος αυτός θα είναι εκεί να τους θυμίζει τ’ είναι το άγχος. Λάθη δεν κάνει μα κι αν θα κάνει τριχιά πολύ χαλινάρι και το φωνάζει ζητωκραυγάζει κάτω απ’ τον πήχη δεν βάζει κι αν σε πειράζει δεν τον τρομάζει κάτω απ’ τους πο#$#$#ηδες βάζει και σας δικάζει, χτυπήματα βροχή πέφτουν σαν χαλάζι.

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΕΤΟΣΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΙΛΑΘΕΣΗΣΥΛΛΟΓΟΣ
2017Ανδρών602Παναχαϊκή
2016Ανδρών562Παναχαϊκή
2015Ανδρών561Παναχαϊκή
2015Β' Κατηγορία Νότου561Παναχαϊκή

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech