Γκίκας: "Θέλουμε να ζήσουμε ως Προμηθέας και ως Πάτρα μεγάλες στιγμές"

Σάββατο, Ιανουάριος 20, 2018 - 10:49μμ

Ο αρχηγός του Προμηθέα Νίκςο Γκίγκας έκανε δηλώσεις για το κυριακάτικο παιχνίδι (17.00) της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο "Δ. Τόφαλος"  για την 13η αγωνιστική (τελευταίας του Α΄ γύρου) της STOIXIMAN.GR Basket League. Οι τοποθετήσεις του αρχηγού του Προμηθέα στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο (www.esake.gr) έχουν ως εξής:

«Την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο μια σπουδαία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο παρκέ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος στο να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως είναι λογικό να έχει και μια μικρή κόπωση μετά τους απανωτούς αγώνες που έδωσε στην Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και με την Κίμκι και κυρίως μετά το ταξίδι του στη Μόσχα.

Αυτό, σε συνδυασμό και με κάποιους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα τους «ερυθρόλευκους», θα είναι κάποια στοιχεία, τα οποία θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε μέσα στο παρκέ, αν και δεν ξέρω τελικά αν η ήττα και η εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Ρωσία θα είναι κάτι το οποίο θα επιβαρύνει ψυχολογικά τον αντίπαλό μας ή θα τον οδηγήσει σε αντεπίθεση, αρχής γενομένης από το μεταξύ μας παιχνίδι στο «Τόφαλος». Όπως και να έχει πάντως, εμείς θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι αυτό που κάνουμε πάντα, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

Θα τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ και με πίστη στις δυνάμεις μας, ενδεχομένως και με λίγη τύχη στο πλευρό μας, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι με εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι μια βαθμίδα πάνω από την ΑΕΚ και το παιχνίδι είναι πολύ πιο δύσκολο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα όποια προβλήματα έχει ο αντίπαλος, προσδοκώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, όπως συνέβη πέρυσι στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στα οποία είχε σημειωθεί sold-out στα εισιτήρια. Θέλουμε να ζήσουμε, ως ομάδα, ως Πάτρα και ως Προμηθέας συνολικά, μεγάλες στιγμές όπως συνέβη και πέρυσι σε αυτά τα δυο σπουδαία παιχνίδια.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας ετοιμάζει και κάποιες εκπλήξεις, καινοτομίες και happenings στη διάρκεια του αγώνα, τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσουν οι πατρινοί φίλοι του μπάσκετ. Ραντεβού στο γήπεδο, λοιπόν, για να κλείσουμε τον α΄ γύρο της Stoiximan.gr Basket League με ό,τι καλύτερο!».

Υποστήριξη: SilkTech