Γκέλα με παράπονα της Παναχαϊκής με τον Πανσερραϊκό

Κυριακή, Φεβρουάριος 4, 2018 - 6:21μμ

Μια ανέλπιστη εντός έδρας «γκέλα» επεφύλασσε η 15η αγωνιστική για την Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό στην Αγυιά και είδαν την διαφορά τους από τον ΟΦΗ να πέφτει στον 1 βαθμό και τον Άρη να φεύγει με 5 βαθμούς στην κορυφή.

Ένα παιχνίδι για ένα ρόλο παρακολουθήσαμε σήμερα στην Πάτρα με την αναμέτρηση να παίζεται όλη στην περιοχή και των φιλοξενούμενων.

Ο Πανσερραϊκός με πάνω από 10 λεπτά παίχτες πεσμένους στο χορτάρι, πέρασε 2 φορές τη σέντρα καις τη μια εξ αυτών άνοιξε το σκορ με ιδανική αντεπίθεση, ενώ στη δεύτερη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης λίγο έλειψε να σοκάρει για δεύτερη φορά την Αγυιά.

Η Παναχαϊκή πίεσε ασφυκτικά από το πρώτο λεπτό, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των 9 και 10 παιχτών του Πανσερραϊκού, χάνοντας 2 υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη της ανόδου.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στο χορτάρι, είχε ο πάγκος της Παναχαϊκής.

Ένα αποτέλεσμα μάθημα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, με την Παναχαϊκή να ταξιδεύει στην Καρδίτσα την επόμενη αγωνιστική για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση.

Το χαρακτηριστικό tweet του Κατσουράνη για τη σημερινή διαιτησία:

Χειρουργείο με ιδιοφυή χειρουργό στη πατρα .μπράβο στην ομάδα μας συνεχίζουμε !!!!!! Το περιμέναμε δυστυχώς !!!! Εύχομαι ν το δουν κ ν Πάει στο καλό !!!!!!

— Kostas Katsouranis (@katsouranisk) 4 Φεβρουαρίου 2018

Γκολ: Μωραΐτης 66’ / Νουόμο 35’

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (Στεργίδης 46’), Βασιλείου, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (Γκίνο 76’), Ντάσιος (Μπουτζίκος 61’), Μωραΐτης.

Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ιωαννίδης, Ναζίμ, Τσιμίκας, Κρητικός (Δούμτσιος 73’), Νουόμο, Σιάκκας, Ποζατζίδης (Χαττζητερόγλου 74’), Παπουτσογιαννόπουλος (Ρούτσης 61’).

Υποστήριξη: SilkTech