Γκατούζο: «Ευγενείς και άστεγοι, όλοι ίδιοι μπροστά στον κορωνοϊό»

Κυριακή, Μάρτιος 22, 2020 - 8:52πμ

Μετά από το πολύ ανηφορικό ξεκίνημα που είχε στην Νάπολι και τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, ο Τζενάρο Γκατούζο απόλαυσε ένα εντυπωσιακό σερί το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό μπήκε στον πάγο μετά την απόφαση να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι τις 3 Απριλίου λόγω του κορωνοϊού.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτή την τεράστια μάστιγα που ταλανίζει τον πλανήτη σε συνέντευξη του στην πορτογαλική Record και δεν έκρυψε την ανησυχία του, κάνοντας λόγο για έναν σιωπηρό ιό που δεν κάνει διακρίσεις

«Βιώνουμε κάτι που αλλάζει τις ζωές μας, τη ρουτίνα μας. Από πνευματική άποψη είναι πολύ δύσκολο, είναι ένας σιωπηρός ιός: πολλοί έχουν προσβληθεί και δεν το ξέρουν.

Η ιταλική κυβέρνηση έχει κλείσει τα πάντα και ο κόσμος δεν μπορεί να βγει από τα σπίτια του: είναι αδύνατο να βγούμε το βράδυ, να πάμε σε ένα εστιατόριο. Τα σχολεία και οι άλλες υπηρεσίες είναι κλειστές», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των παρτενοπέι, για να συμπληρώσει με νόημα για αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα που ζει όλος ο πλανήτης:

«Είμαστε όλοι από την ίδια σάρκα, από το ίδιο αίμα Υπήρχε ένας Ιταλός κωμικός, ο Τοτό, που είπε κάποτε: "Μπορούμε να είμαστε ευγενείς ή άστεγοι αλλά στο τέλος καταλήγουμε όλοι κάτω από την ίδια γη. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή».

Υποστήριξη: SilkTech