Γιοβάνοβιτς: «Καλό τεστ για να τσεκάρουμε τους παίκτες του ρόστερ»

Πέμπτη, Οκτώβριος 10, 2019 - 12:50μμ

Δηλώσεις μετά τη φιλική αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα, έκανε ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» και πρώην βοηθός του Μιλόσεβιτς, Μάρκο Γιοβάνοβιτς.

Η τοποθέτησή του:

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι αλλά χάσαμε με 3-1. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο 20λεπτο που δεν ήμασταν τόσο καλοί, στο υπόλοιπα διάστημα ήμασταν ανταγωνιστικοί και ήταν ένα καλό τεστ για να τσεκάρουμε τους παίκτες του ρόστερ.

Σήμερα αφήσαμε ορισμένους βασικούς παίκτες εκτός για να ξεκουραστούν λίγο και δώσαμε ευκαιρίες σε ορισμένα νέα παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ, Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα αλλά συνεχίσουμε».

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας μας Marko Jovanovic σχολιάζει το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης #Panachaiki #pfc1891 #PanachaikiFamily

Posted by ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 on Wednesday, October 9, 2019

Ο Σέρβος προπονητής πήρε θέση και για τα όσα γραφτήκαν σχετικά με το επεισόδιο που έγινε στη προπόνηση της ομάδας. «Θέλω να κάνω ένα σχόλιο επειδή διάβασα ορισμένα πράγματα στο Τύπο. Η πειθαρχία στην ομάδα μας είναι σε μεγάλο βαθμό  και όσα γράφτηκαν δεν είναι αληθινά».

Υποστήριξη: SilkTech