Γιορτή του ποδοσφαίρου στο φιλικό παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας και Ολυμπιακού-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Ιούνιος 14, 2018 - 4:33μμ

Ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και των Παλαίμαχων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας που διεξήχθη τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κ.Αχαΐας, κέρδισε τις εντυπώσεις των  θεατών που παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την μεγάλη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου.

Πρωταρχικός σκοπός του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.) ήταν η έμπρακτη στήριξη του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κ.Αχαΐας, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια διατέθηκαν για την ανέγερσή του, ο οποίος κατεδαφίστηκε από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008, λόγω των ανεπανόρθωτων ζημιών. 

Επίσης η δημοτική αρχή προβαίνει σε κάθε πράξη και ενέργεια για την  προσφορά θεάματος στους δημότες και κυρίως στη νεολαία, δίνοντας αυτή τη φορά τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους  να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τα ινδάλματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στους παλαίμαχους να αγωνιστούν απέναντι στα ΘΡΥΛΙΚΑ ονόματα του Ολυμπιακού όπως οι: Ασπρογέρακας, Κελεσίδης, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Παχατουρίδης, Μπονόβας, Κουμαρίας, Ρούσος, Δαμιανίδης, Σταυρόπουλος, Λάλας, Γαϊτανάρος, Μαντάζης, Βασιλειάδης, Κωστάκης, Γκαβέτσος, Πολίτης, Σταμάτης.

Από την πλευρά των παλαίμαχων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο αγώνας της 11ης Ιουνίου 2018 ήταν ο τρίτος  που έδωσαν και στην ομάδα τους με προπονητές τους Γιάννη Ζερδεβά και Άγγελο Κωνσταντινόπουλο , συμμετείχαν άσοι του ποδοσφαίρου που στο παρελθόν είχαν  φορέσει τη φανέλα της Αχαϊκής αλλά και άλλων ομάδων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  όπως οι: Αβράμης Τάκης, Αγγελόπουλος Φάνης, Αθανασόπουλος Γιώργος, Αχαγιώτης Πέτρος, Ζερδεβάς Γιάννης, Κακαλής Βασίλης, Καλιάμης Ηλίας, Καράτσης Βαγγέλης, Κοτσιάς Παντελής , Κουτσογιαννόπουλος Δημήτρης,  Κωνσταντινόπουλος Φίλιππας, Λαγός Γεώργιος, Λοτσάρης Δημήτρης, Μαγιώνος Αλέκος, Μάνιαρης Παναγιώτης, Μητρόπουλος Παύλος, Μιχαλόπουλος Γιάννης, Μπούνιας Τάκης, Μπρακατσέλος Τάκης, Παρασκευόπουλος Νίκος, Πετρόπουλος Ανδρέας, Σάμαρης Ζώης, Σπυρόπουλος Ντίνος, Χριστόπουλος Σάκης.  

Επίσης αγωνίστηκαν ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ και Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Ξενοφών Μπαχράς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Διακάτος Άγγελος.

Το παρόν  στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, ο  Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης κ. Δημήτρης Δριβίλας, , ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Απόστολος, , ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΔΥ. κα Πατρούλα Κοκκίνη,  ο Δ.Σ. κ. Γκοτσούλιας Διονύσιος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ¨Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων Πολιτών – Νέοι Ορίζοντες¨ , ο Δ.Σ. κ. Κουνάβης Παναγιώτης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αυτοδιοικητική Κίνηση Δυτικής Αχαΐας (Α.ΚΙ.Δ.Α), οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Καμπέρος Ηλίας, Μεντζελόπουλος Χρήστος και  Στεργιόπουλος Άγγελος και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Πριν από την έναρξη του αγώνα απηύθυναν  έναν σύντομο χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Δαρίβας Γεώργιος και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις ως εξής:

Ο Δήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας βράβευσε τον  ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη Ευάγγελο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού βράβευσαν τον Πρόεδρο του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Ξενοφώντα Μπαχρά για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Τέλος ο κ. Ξενοφών Μπαχράς θα ήθελε να ευχαριστήσει για την συμβολή τους στην  άρτια διεξαγωγή του αγώνα τον κ. Μιχαήλ Χανό ορθοπεδικό ιατρό, το ΕΚΑΒ το Σώμα Εθελοντών Διασωστών-Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας" Σ.Ε.ΔΙ.Π-", την ΕΠΣ Αχαΐας για τη διάθεση των διαιτητών, τον συνδημότη μας κ. Λάμπρου Νίκο για την δωρεά των αναμνηστικών λαβάρων και την κάβα «Γεώργιος Σπαλιάρας και Σια Ο.Ε.» για την χορήγηση νερών.

Υποστήριξη: SilkTech