Γιώργος Μπάρλος: «Ξεκινάμε από το μηδέν…»

Σάββατο, Φεβρουάριος 22, 2020 - 6:28μμ

Σε πλήρη σύνθεση και με ανοιχτά χαρτιά παρουσιάστηκε σήμερα (22/2) η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Στο γήπεδο των «κοκκινόμαυρων» στην Αγυιά ο Γιώργος Μπάρλος με τον Σπύρο Δήμου μίλησαν για την καμένη γη που παρέλαβαν από τη διοίκηση Καλογερόπουλου και κράτησαν χαμηλά τον πήχη για την επόμενη μέρα, θέτοντας σαν πρωταρχικό στόχο την εξυγίανση της ΠΑΕ.

ΤΕΛΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στην αρχή τοποθετήθηκε ο πρώην προπονητής της ομάδας Πέτρος Δημητρίου, που τόνισε πως ήταν όνειρο ζωής να αναλάβει τους «κοκκινόμαυρους» και πως αν ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε αποχωρήσει την πρώτη μέρα και δεν θα καθόταν ποτέ στον πάγκο. Ο μέχρι χθες τεχνικός των Πατρινών μετά από συζήτηση με τον Γιώργο Μπάρλο, παρά την πρόθεσή του δεν θα καθίσει στον πάγκο της Παναχαϊκής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, δεν θέλει τίποτα που να θυμίζει την προηγούμενη διοίκηση.

ΜΠΑΡΛΟΣ: ΑΠΟ ΤO ΜΗΔΕΝ

Γ. Μπάρλος: Ξεκινάμε από το μηδέν, δεν υποσχόμαστε τίποτα

«Πρέπει πριν ξεκινήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Έκανα πολλές συζητήσεις με τον Σπύρο Δήμου, και είπαμε πρώτα από όλα αν όντως θέλουμε να αναλάβουμε την Παναχαϊκή.

Αυτό και έγινε, καθώς σαν Πατρινοί έπρεπε να βοηθήσουμε την κατάσταση όσο γρηγορότερα γίνονταν. Έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις με τον κύριο Καλογερόπουλο φτάσαμε στην τελική συμφωνία. Εμείς ξεκινάμε από το μηδέν για να ξανά στηθεί αυτή η μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναχαϊκή.

Πρέπει όμως να στήσουμε την δομή, βήμα βήμα φυσικά. Θα δώσουμε τις κάθε αρμοδιότητες στον κάθε ένα που θα ξέρει τον ρόλο του, έτσι ώστε να λειτουργούν όλα σωστά. Όλα θα γίνονται με κάθε τυπικότητα.

Δεν θέλουμε να υποσχεθούμε τίποτα από τώρα, είμαστε όλοι καθαροί, και θέλουμε με την δουλειά μας και την συνείδηση μας να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στον κόσμο, γιατί άλλωστε θέλουμε να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ. Για αυτό άλλωστε θα ανακοινώνουμε πάντα αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Προέρχεται ένα μπάχαλο το οποίο όμως δεν άρχισε από τον κύριο Καλογερόπουλο, αλλά από κάθε έναν που πέρασε από την Παναχαϊκή».

Προπονητής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και Τεχνικός Διευθυντής ο Νίκος Λουμπαρδέας

Έχουμε αξιολογήσει ήδη τα ποσά που θα χρειαστούν, και φυσικά όταν θα είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε τα πάντα στον κόσμο. Η δομή της ομάδας θα βασίζεται σε άτομα από την Πάτρα, και αγαπάνε την ομάδα. Και φυσικά μαζί με τον Σπύρο καταλήξαμε και στο πρόσωπο του Νίκου Λουμπαρδέα και του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, και φυσικά θα κριθούμε όλοι με τον χρόνο. Επίσης το 62% είναι αυτό που θα πάρουμε στα χέρια μας. Αθλητικός διευθυντής θα είναι ο Νίκος Λουμπαρδέας, προπονητής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλους (ο οποίος θα είναι αύριο εδώ γιατί πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του), ο Γιώργος Σωτηρόπουλος στο γραφείο τύπου, και ο κύριος Μπέζας θα αναλάβει και πάλι τα καθήκοντα του. Θα υπάρξουν αποχωρήσεις όμως αυτά θα ανακοινωθούν από τον κύριο Λουμπαρδέα και τον κύριο Οφρυδόπουλου.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Ο ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Στον αυριανό αγώνα θα βρίσκεται στον πάγκο ο κύριος Σπηλιόπουλος με την βοήθεια του κύριου Δημητρίου. Ενώ φυσικά δεν θέλουμε να μιλάμε από τώρα για το καλοκαίρι, καθώς δεν θέλουμε να υποσχόμαστε πράγματα από τόσο νωρίς. Τελείωσε η αποχή από τους παίκτες, και πληρώθηκαν μέχρι και τον Δεκέμβρη. Φυσικά θα εξοφληθεί και το υπόλοιπο προσωπικό. Και έπειτα θα μιλήσουμε με χορηγούς για να δούμε τι θα γίνει, καθώς δεν υπάρχει εμπορικό τμήμα αυτή την στιγμή.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΓΕ

Θα συναντηθούμε και με την ερασιτεχνική έτσι ώστε να βρούμε την λύση που χρειάζεται, καθώς η ΠΑΕ και η ερασιτεχνική είναι κομμάτια αλληλένδετα. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι δέκα ευρώ για δύο άτομα, και για κάτω τον 18 θα μπαίνουν ελεύθερα στο γήπεδο.

Σε συνεννόηση με τους Οργανωμένους

Ήδη κάναμε την συνάντηση με τους οργανωμένους για να μας πουν τα προβλήματα τους, και φυσικά για να τους πούμε και εμείς τι ακριβώς θα κάνουμε. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για όλα, αλλά και για το τεχνικό επιτελείο από σήμερα».

Τα εισιτήρια: Προσφορές και ανοιχτές πόρτες

Σημαντικό βήμα ήταν και η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης για τα εισιτήρια. Στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ, με την οποία θα μπορούν να μπουν δύο φίλοι της Παναχαϊκής! Όλοι οι φίλοι της ομάδας που είναι κάτω από 18 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής μετά τη διοικητική αλλαγή και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

Η νέα διοίκηση εξόφλησε τους παίκτες και αυτοί προπονούνται κανονικά υπό την επίβλεψη του Αλέξη Σπηλιόπουλου που θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής θα έρθει  από αύριο στην πόλη μας, καθώς έπρεπε να λύσει πρώτα τη συνεργασία του με την Κ19 του Ατρόμητου και στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, θα κάτσει ο βοηθός του.

Στην προπόνηση συμμετέχουν κανονικά όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς τραυματισμοί δεν υπάρχουν  και οι κρίσεις για το ρόστερ θα γίνουν από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λουμπαρδέα.

Στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων επέστρεψε ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος έκανε την προπόνηση με την τριάδα των Καπούταγλη, Μικέ και Τσεκούρα, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στο ομαδικό πρόγραμμα.

Υποστήριξη: SilkTech