Γιώργος Μπάρλος: «Εμείς τους όρους επανέναρξης»

Δευτέρα, Νοέμβριος 30, 2020 - 3:32μμ

Την άποψη ότι η Super League 2 πρέπει να ξεκινήσει μόνο εάν αποσπάσει μεγαλύτερα ποσά εξέφρασε ο Γιώργος Μπάρλος. «Χωρίς να μάθουμε ποσά και ημερομηνίες δεν μπορεί να ξεκινήσει τίποτα», ανέφερε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής στην εφημερίδα Κόσμος.

Αναλυτικά:

«Η συμπεριφορά της Πολιτείας είναι απαξιωτική προς όλους μας καθώς υποτιμά την νοημοσύνη μας με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πληρώνουμε όλους αυτούς τους εννέα μήνες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα και με μια κατάσταση αβεβαιότητας. Και επειδή η Super League 2 είναι αλληλένδετη με τη Super League πρέπει να βάλουμε εμείς πλέον τους όρους της επανέναρξης, ακόμα και αν οι λοιμωξιολόγοι δώσουν την έγκριση να ξεκινήσουμε, ώστε να αποσπάσουμε μεγαλύτερα ποσά αφού έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά.

Θέλουμε να μάθουμε ποσά και ημερομηνίες. Χωρίς αυτά τα προαπαιτούμενα δεν μπορεί να ξεκινήσει τίποτα. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και θα πιέσουμε καταστάσεις ώστε να υπάρξει μια ορθή και δίκαιη αντιμετώπιση του προβλήματος. Πρόθεσή μου είναι να παίξουμε σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις γιατί η Παναχαϊκή είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και εκπέμπει σοβαρότητα».

Υποστήριξη: SilkTech