Γιώργος Χριστόπουλος: "Το μυστικό της επιτυχίας είναι η οργανωμένη δουλειά"

Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018 - 7:13μμ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Απόλλωνας Πατρών ανέβηκε στο βάθρο σε ηλικιακό πρωτάθλημα βόλεϊ της ΕΣΠΕΠ και ταυτόχρονα πανηγύρισε την πρόκρισή του στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων. Οι μελανόλευκοι αθλητές κέρδισαν 3-0 σετ  (25-16, 25-17, 25-19) την Ολυμπιάδα στο φινάλε του φάιναλ-4 του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και εξασφάλισαν την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων Πατρών (προπονητής Παναγιώτης Έρδας) στο παιχνίδι απέναντι στην Ολυμπιάδα αγωνίστηκε με τους: Χριστόπουλο, Γιαννόπουλο, Δαρζέντα, Κάπτη, Τρίγκα, Βασιλακόπουλο (Αγαλιώτη),  Σωμάκο, Καλόφωνο.

Επίσης, δύο αθλητές του Συλλόγου αναδείχθηκαν στους κορυφαίους του τουρνουά. Πρόκειται για τους Διονύση Αγαλιώτη (καλύτερος λίμπερο) και Νίκο Χριστόπουλο (καλύτερο πασαδόρο).

Ο τεχνικός διευθυντής βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών, Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος για τις επιτυχίες των αθλητών του τμήματος βόλεϊ και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του επειδή μέσα από κόπους και θυσίες κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να κερδίσουν εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Α2 και να πρωταγωνιστήσουν στο εφηβικό και το παιδικό πρωτάθλημα.

«Το μυστικό της επιτυχίας είναι η οργανωμένη δουλειά που γίνεται στον Απόλλωνα Πατρών από τους έμπειρους και ικανότατους προπονητές. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι διαθέτουμε το καλύτερο προπονητικό team σήμερα στην Ελλάδα» τόνισε ο Γ. Χριστόπουλος. Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μας αθλούνται καθημερινά σε ένα περιβάλλον που τα ενθαρρύνει να αγαπούν το άθλημα και να προσπαθούν όλο και περισσότερο, χωρίς να φοβούνται αν θα κάνουν λάθη.

Αγκαλιάζουμε το παιδί και το ενθαρρύνουμε να παίρνει ρίσκα και να συνεχίζει να αθλείται, καθώς μόνο στο βάθος χρόνου θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου και το προπονητικό team και να πω ότι μας κάνουν όλους περήφανους στο Σύλλογο. Η ύπαρξη οράματος και στόχου, και η βαθιά γνώση του αθλήματος βάζουν τις βάσεις για την επιτυχία της Ακαδημίας μας».

Υπενθυμίζεται ότι τρεις κορασίδες του Απόλλωνα Πατρών και τρία αγόρια μετέχουν στις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες.

Υποστήριξη: SilkTech